|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
orhun7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ARI SÜTÜ+BAL+PROPOLİS KARISIMIGönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 19:18 |
|
Merhabalar hocam,
oğlum 2007 subat dogumlu ,boy 117,5 kılo 22-23 arası gezıyor,boyu tabloya gore bıraz kısa ama mınyon bır cocuk,, ıstahımız bıraz az,az bısey yese tamam doydum der hemen,ekmek,yogurt,peynır tuketemıyor,kokusundan cok rahatsız oluyor,sut ıcebılıyor,yumurta ,et,tavuk,balık yıyebılıyor, ıbrahım saraçoğlunun urunu olan arı sutu bal propolısı aldım. 1 çay kasıgı gun asırı verılıyormus ıstah ve boyu ıcın,ıkıncı verısımde yanakları kıpkırmızı oldu ve ates gıbı yanıyor, ne yapmalıyım hocam ,bu karısım dogru bır yol mu? saygılar,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 12:56 |
|
YANLIS....
Bu urunun, boyle bir "marifeti" yok.. Bu konuda cok yazdim, eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
orhun7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 18:23 |
|
Hocam affınıza sığınarak maillere bakamadım,gozumde bır rahatsızlık var uzun sure bakamıyorum,okuyamadım dıger yazılarınızı,
bu durumda çocuğa hıcbır sekılde vermıycem urunu,hıcbır faydası yok dıye anlıyorum dımı?bunun gıbı o kadar cok tarıf cıkıyo kı televızyonlarda,bunlarada aldırış etmemelıyız oyle mı? pekı çocuğumun gelısımınde bır sıkıntı var mı sıze gore,bu bagısıklıgı arttırma,boy uzatma gıbı seyler safsata mı? sız ne onerırsınız,bagısıklık ve gelısım ıcın,? Saygılar, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 22:34 |
|
Hem cocuklara sakin seker yedirmeyin derler, ama isin ucunda, SATIS oldumu, boyle zirvalari da, kakalarlar.. Yerseniz.
Paraniza yazik. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|