|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hyp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 11:36 |
merhaba hocam 27 aylık oğlumun 10 gündür burnu akıyor ve ara ara öksürüyordu, ateşi yoktu. 3 gün önce gece öksürüğü çoğaldı ve arkasından kustu. Ertesi gün doktorumuza götürdük. Muayene sonucu sinizüt, kulak ve boğaz enfeksiyonu dedi. Klamoks, pulmicort (sabah-aksam) atrovent,ventolin ikisi karıştırılacak günde 3 defa dedi. Doktorumuza güvendiğimiz için birşey sormadık eve gelip okuyunca ilaç içeriklerini nebilatörle veilen ilaçların tamamen astımla ilgili olduğunu okudum. çok kararsız kaldım. Klamoksu veriyorum ama diğer ilaçları bir defa verdim. Keyfi yerinde, ateşi yok, öyle astım gibi krize girecek şekilde öksürmüyor nefes alış verişinde sorun yok. yardımcı olursanız bana çok sevinirim. sizden gelen cevaba göre gerekirse başka doktora da götürmek istiyorum. Teşekkürler ilginize.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinusit; bu senenin "moda" hastaligi oldu... Nasil olsa, sizin gorebileceginiz bir hastalik degilya, UYDUR gitsin...
sinusit hali oldugunda; kafada; "Maske tarzinda" siddetli agri olur. Agri yoksa, teshis: "Sallama teshis" demektir... Ayricada, cocuklarda muayene bulgusu yoktur. Illaki "Water's pozisyonunda" yuz Rontgeni gerekir. Soyelenenlere bos verin, sadece benim GRIP icin anlattiklarimi uygilayin. |
|
![]() |
|
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir de bu doktorların kendilerine göre cevapları oluyor.ben KBB uzmanına oğlunda kulak sinüzit alerji var geniz eti var dediğinde "çocuğum başım ağrıyor demiyor sinüzit olsa başı ağrımaz mı oğlum 57 aylık ağrıyan yerini söyleyebiliyor" dedim doktor da bana "çocuklarda baş ağrısı olmaz " dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevsinler.... Ne diyeyim!! Alah, bu milletin yardimcisi olsun..
Bunlarin butun amaclari, sizleri ilaclara bogup, bikkinlik getirtip, Ameliyatlara razi hale getirmektir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|