|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 17:03 |
Hocam merhabalar.oglumun 4-5 gundur gece uykusundan bogulur gibi kaldiracak kadar horlamasi var..bir kac gundurde sesinde bariz degisim var ben once sesi kisildi sandim..normalde bademcikleride cok buyuktur ve geniz eti problemimiz de var oyuzden oluyor diye dusudum fakat bugun baktigimda bogazinin ustunde bembeyaz iltihaplar var ve agzinda iki gundur cok kotu bir agiz kokusu var bugun itibariylede genel durumu halsiz biraz..normalde hep bademcikelrri boyle siserdi ama bu sekilde gozle gorulur iltihaplanma olmamisti..antibiyotik kullanmamiz gerekirmi gerekirse nasil kullanalim 4 yas 3 aylik kilosu 20 ..tesekkur ederim simdiden
|
|
![]() |
|
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://tinypic.com/r/ajo0gh/8
Hocam bu da resmi..cepten yuklemeye calistim bilmiyorum Nasil gozukucek |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 kilo fazlasi var.
Dilinde: PAS YOK... Bogaz : Kizarik DEGIL... Bademciklerin ustundeki beyazliklar; "kriptik tikaclar" olup, ekmek kabugu, Elma, Ayva gibi sert gidalarin yenmesi ile kaybolurlar. Bunlarin: Tek tarafli ve uzun sureli ates ile birlikte olanlari: "Enfeksiyoz Mononukleoz" isaretidir. SIZDE ATES OLMADIGINDAN,merak etmeyin. |
|
![]() |
|
hocam peki horlamasını ve hırıltısını biraz olsun hafiletmek için ne yapabilirim uyku uyuyamıyor çocuk çırpınarak uyanıyor sürekli uykudan, korkuyorum nefesi kesilcek diye uykuda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yastigini yukseltin. Sicak su buhari uygulayin. ColdMix'de iyi gelir.
|
|
![]() |
|
Hocam zaten yuksek yatiriyorum hicbir faydasi olmuyor cold mix zaten basucu ilacimiz her zaman kullaniyorum benim
Demek istedigim anti disinda bize yardimci olabilecek baska bir ilac olabilirmi sprey falan o bakimdan sormustum cunku baya sikintida cocugum uyku haram oldu bize bisey olcak diye uykusunda odum kopuyor cok tikaniyor :( |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta!!! Hicbir sey olmaz... BURUNDAN NEFES ALAMAZSA, AGZINDAN ALIR. Sakin sahtekar doktorlarin verdikleri kortizonlu: Nasonex veya Flixotide gibi spreyleri kullanmayin, butun mikroplar akcigerleri istila ederler, siz ilaci kesincede, hastanelik olursunuz..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 May 2014 Saat 02:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|