|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nejmettin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nejmettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2014 Saat 15:48 |
merhaba hocam malesef yine ben kızım 18 ay 15 günlük bugun saglık ocagındaki doktora götürdüm bıngıldagının kapanmadıgını gördüm doktor 1*1 acıklık oldugunu cocuk doktorunun degerlendirmesi gerektigini söyledi kızımın hafif kahverengi vucd llekeleri ve göz kırpma hareketleri vardı bundan dolayıda eeg cekilmişti eegde 1 kez epiletik dalgalanma göründü yazıyordu bıngıldagın kapnmaması bunlarla alakalı olbilirmi doktra gitmelimiyim sagolun
|
|
JNJK
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu serseriler, hala "Bingildakla"mi ugrasiyorlar... 2 asirdan beri, artik bingildaga degil; "Kafa capina" bakiliyor... Birakin bu "salak"ca degerlendirmeleri, resmen sacmaliyorlar.. Oturun, oturdugunuz yerde.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|