|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisapoyraz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melisapoyraz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 12:36 |
Hocam kızım 4 aylık. Bugün aşıları için sağlık ocağına götürdüğümde parmağından demirine baktılar. 9.5 çıktı. Vegaferon diye bir damlayı günde 16 damla olmak üzere kızıma vermemi söylediler. Kızım sadece anne sütü alıyor. d vitamini günde 3 damla veriyorum ve çok zor veriyorum. 16 damla bana çok fazla geldi size danışmadan vermek istemedim. Yardımınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; O salaklarin yaptiklari HICBIR isleme inanmayin, verilen HICBIR ilacida kullanmayin.
O salaklar; dogumda,15.0-20.0g/dL olab HGB'nin, 4 aylikta, 9.5g/dL'ye dustugunu bilmezler. Dvit3 damlayi; gunde 5 damla verin. |
|
![]() |
|
melisapoyraz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melisapoyraz
Hocam peki biz izmirde yaşıyoruz ve burada yaz geldi sayılır ve neredeyse her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum kızımı. Buna rağmen yazın da mı 5 damla dvit3 vereyim? Bide hocam demir eksikliği 4. aydan sonra kendiliğinden geçecek mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk 1 yas icindeki cocuklara, her yerde, her mevsimde, Dvit3 verilmesi gereklidir...
Sizde demir eksikligi yokki!!! Vucut sistemdeki fazla kani parcaladiginda, demir zaten depolara yigilmis vaziyettedir... (Sariligin sebebi de bu yikimdir).. 1 sene boyunca, bu depolara yigilmis olan demiri kullanir.. Butun namussuzluk, demir tedavisi sirasinda alinan en basit mikroplarin bile agir hastalik yapmasini saglamak icindir... Bu her yas icin gecerlidir, DEMIR ilaci alanlarin, ATESLI hastalik esnasinda, tedaviye ara vermeleri SARTTIR... Ama,bunu hicbir doktor soylemez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|