Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dusme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdusme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oguzhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oguzhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dusme
    Gönderim Zamanı: 21 Mar 2014 Saat 00:06
hocam  16 aylık oğlum koltukta ayaktayken alnının ustune dustu hafif kızarıklık var 
dusunce aglamanın etkisiyle kustu 3-4 saat uyutmadım halinde bi sıkıntı yok gibi
neye dikkat etmem gerek,  uyurken surekli takipte olmalımıyım

duşmeden cok korktum hocam daha once mama sandalyesınden dustu gece uyudugu yerde midesi kalkıyor ve uyanıp kusuyordu
beyın cerrahına gittik çocuk ıyı durumda bosuan radrasyon almsın dedi çok korkuyorum inşallah bu geceyı sağ salim atlatırız.
Annelik ömur torpusu

dusunce ılk yapacaklarımız dıkkat edeceklerımıznedir hocam kısaca yazarmısınız

Allah razı olsun usanmadan cevaplıyorsunuz.şimdiden teşekkurler

Yukarı Dön
oguzhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oguzhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2014 Saat 15:35
HOCAM TATİLDE  OLDUĞUNUZU SONRADAN OĞRENDIM.BU SORUYU CEVAPLAMANIZA GEREK KALMADI ARTIK OĞLUM İYİ TEŞEKKURLER .BOŞUNA SIZI YORMAYAYIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.