|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kuzey02
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bitmeyen balgamGönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 12:50 |
|
Merhaba dr. bey. Benim 34 aylık bir oğlum var. 1yaşından beri kreşe gidiyor. bu kış bir hafta arayla bronşit teşhisi kondu. nefes alışı zorlaşınca ventolin, pulmicord ve en son 5 günlük iğne tedavisi sonrası alerji testi yapıldı. Yumurtaya fazla, inek sütüne ise az derecede alerjisi çıktı. bundan sonra sinüzüt teşhisi kondu. yine antibiyotik verildi. şimdi c.tesinden beri öksürük var. burun tıkanıklığı pek yok denebilir. gece 3-4 defa şiddetli öksürük ile uyandı. cold-mix ve iliadin ped. veriyorum. ayrıca ballı limon ve adaçayı ne yapmalıyım bu dr.lardan kurtulmak için. Lütfen yardım edin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 18:48 |
|
Sizi epey kaziklamislar. ESKI MAILLERI OKUYUN, Ondan sonra, anlamadiginiz olursa sorun.
|
|
![]() |
|
kuzey02
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 12:35 |
|
dr.bey ben gerçekten çok panik bir ebebeyinim. oğlumu dün dr. götürdüm. yine macrol, pulmicord, ventolin verdi. kullanmazsanız da zatürre de olabilir dendi. ateş çıkarsa haberim olsun dediler. ancak alerji testini koldan yaptılar. antibiyotiklerden kurtulmak istiyorum. bu dr.lar çocuğumu zorla astım yapacaklar gibi geliyor. burnu tıkalı değil, ama balgam ve aşırı hırıltısı var.
|
|
![]() |
|
kuzey02
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 12:46 |
|
ayrıca oğlumun boyu 102 cm. ve kilosu da 19.400. gelişimi iyi mi dr. bey? Ayrıca geniz akıntısı sonrası olay ciğerlerde bitiyor. yardımlarınızı rica ediyorum. gerçekten çok mağdurum.kan sayımı filan yaptırmam gerekir mi?bu kadar sık hasta olan bir çocuk için?aklıma kötü şeyler geliyor ve daha çok panik yapıyorum. sizin gibi bir dr. bulduğum için ne kadar mutluyum tarif edemem.Ama ne olur hocam yardımlarınızı esirgemeyin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 22:32 |
|
9cm boy, 5 kilo agirlik fazlasi var. 5.5 yas elbisesi giyer. (Sadece boyu biraz uzun gelir)...
Bu yasta bir cocuga; Allerji testleri yapilamaz. Tamamen paranizi alabilmek icin, uckagit yaptilar.. Niye eski mailleri okumadiniz?? Okuyun, cok okuyun. Ayrica, yazarlar bolumundeki makalelerimi de okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|