Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GRİP,ÖKSÜRÜK GÖZDE ÇAPAK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGRİP,ÖKSÜRÜK GÖZDE ÇAPAK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Konu: GRİP,ÖKSÜRÜK GÖZDE ÇAPAK
    Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 10:17
Kadir bey merhaba ; kızım 15 aylık 11.200 gr 79,5 cm boyunda yaklaşık 1 aydır grip ama 1 haftadır baya ağır geçirmeye başladı burun akıntısı yeşilimsi ve burnu aşırı dolu ne kadar temizlesemde yarım saat içinde aynı :(( sabah kalkıyor kurumuş ve dolmuş bu sabah dikkatimi çeken gözünde çapaklanma olmuş yeşilimsi burnu tekrar temizledim gözünü mendille sildim ilk defa çapaklanma oldu dr götürmeli miyim ne önerirsiniz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 19:34
Grip esnasinda; iyilesmeye dogru, olusan odem sonucunda, Oztaki borusu ve goz-yasi kanallari tikanarak, otit ve/veya goz capaklanmalarina sebep olabilir...
Her iki durumda da; Iliadin ped burun damlasi, gunde2x2'ser damla(3gun) damlatilarak durum duzeltilir. Sonrasinda; 1 hafta Serum Fiz ile devam edileir. Eski maillere bakin.

Gelismesi; 20 aylik gibi
Yukarı Dön
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 09:01
Kadir bey tşk ederim. dünden beri kusması mevcut ben siyah turp içine bal koyup 1 gece beklettim sabah akan karışımı verdim kusma bununla ilgili olabilir mi ? ateş yok denecek kadar az sadece vücut ısısı arada yükseliyor o kadar ama burun fena çapaklanma olmadı bir daha öksürük çok kötü gece bile uyutmuyor...

Düzenleyen Fıstık - 07 Şub 2014 Saat 09:02
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 18:33
OYLE ABUK-SUBUK KARISIMLARI KULLANMAYIN....
Limonlu bal varken, boyle (yapimi zor) tadi rezalet karisimlara ne gerek var!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.