hocam merhaba,
kızım 21 aylık...maalesef daha önce fluor tableti kullanımı ile ilgili bir bilgim olmadığı için kızıma bu zamana kadar zymaflour vermedik.çocuk doktorumuz da bu konuda herhangi bir uyarı yapmadı.sadece benim kendi diş doktorum 2.5 yaşında bir kaplaam yapacagım dedi ama sizin bu konudaki fikrinizi biliyorum:)16 tane dişimiz var,herhangi bir çürüğümüz yok Allaha şükür,şeker yemiyoruz,sadece arada dondurma.
size sorulan tüm soruları ve cevaplarınızı okudum,ciddi karşıt görüşler olduğunu biliyorum.eşimle de paylaştım.
ilacı kullanmaya başlayacağım,eğer gerekmese idi SİZ önermezdiniz.size güvenimiz tam..gerekmedikçe ilaç vermeyen siz "ALIN" diyorsanız alacağız.
danışmak istediğim şu;bu ilaç kullanımında zehirlenme,diş lekeleri vesaire gibi komplikasyonların yüksek dozlarda alınırsa olacağını zaten defalarca yazmışsınız.
merak ettiğim sonuçta bu bir ilaç ve UZUNN süreli kullanılması gerekiyor...sizin tavsiye ettiğiniz dozda alındığında faydasının yanında uzun vadede "önemsiz de olsa" herhangi bir yan etkisi söz konusu mu?
henüz çiğneyeceğini düşünmediğim için az suda eritip vermeyi planlıyorum..akşam yemeğinden sonra ,yatmasına 1-1.5 saat kala versme uygun mu?emerek uyuduğu için araya zaman koymak istiyorum.gündüz çalışıyorum,bakızıya da verdirtmek istemem,kendim vermek istiyorum.
varlığınıza şükrediyoruz.