Hocam benim 18/02/2009 doğumlu büyük kızımı sizinle büyüttüm resmen bunun sayesindede ne fazla ant kullandık nede ağır hastalıklar yaşadık.1,5 yaşından beri kreşe gidiyor kolayda adapte oldu hastalık görmeden atlattık.4 yaşında olmamıza rağmen hocam hala kahvaltıyı bulamaç yiyor,yemeklerin içinde ekmek kabul etmiyor.Pilavı makarnayı çikolata elmayı cipsi çerezi gayet iyi yiyor ancak yemeklerde mızıklanıyor aç bırakıncada çok huysuz oluyor.Napalım hocam seneye anaokuluna başlayacak bırakın diyeceksiniz ama şu etraf ytok mu kendimi başarısız bir anne gibi hissetmeme neden oluyor.
Ve ikinci kızım.11 haziran 2012 doğumlu küçük kızımda çok iştahlı 4.ayda ek gıdaya geçtik ancak babannede bakıyor normalde babanneler çocuklara tıkıştırır bizimkide aman zamanla yer diyip tek tek kahvaltıya alıştırmıyor şimdi o da tek tek hiç bir şey yemiyor iyice ezmemiz gerekiyor eline bir şey almıyor.4 yaşındaki çocuğumdan dolayı zaten bir korkum var napayım hocam.Gerçekten 4 yaşındaki kızım zor bir süreç yaşattı bize nereye gidersem gideyim elimden blendır düşmüyor artık yoruldum ikincide ona benzemesin istiyorum.çünkü o etraf denilen kesim beni suçluyor.sen yedirmedin sen bakamadın diye.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.