Hocam,
Eyolya 4 yaş 3 aylık,kasımın son haftası yarım gün kreşe başladı ve elbette hazırlıklıydık ama vallahi canımıza yetti bu öksürük!okula başladığından beri hasta,burun akıntısı,öksürük hiç bitmedi siz ne derseniz onu yapıyorum,şu andakinden bir önceki öksürüğünde dayanamayıp size de danışarak perebron vermiştim,tam iyileşti derken hoop yeni bir grip,hocam öksürsün hiç oralı olmayacağım da evdeyken hiç bi sıkıntı yoktu,çünkü evdeydi istediği kadar uyuyor istediği zaman kalkıyordu ama şimdi kreş var ve gece öksürüğü o kadar yoruyor ki zaten pamuk gibi bi çocuk gözaltları morarıyor,bi yatıyor atıyorum 22 00 de en az 1,5 saat cebelleşiyor yavrum tam uyuması 24 leri buluyor tamam çocuk halsiz değil ama vallahi çok yıpranıyoruz her ikimiz de.şu an yine çok fena öksürüyor hatta bana da geçti bu virüs o o kadar kötü olmadı benim heryerim ağrıyor:))bi üyeye sıkşıtığınızda benical verin perebron düşünmeyin şimdi demişsiniz ben yine dayanamayıp verdim 2 akşam perebron aklım karıştı ne vermeliyim öksürük krizlerinde?bi de şu kuru öksürük nedir biz hiç yaşamadık bizimki hep balgamlı hep balgamlı şimdi farkettim amma uzun yazmışım ama çok çaresiz hissediyorum kendimi artık o öksürdükçe kalbimin içi acıyo çocuğum çok hırpalanıyor offf çok yoruldum hocam
-siz ne diyorsanız o-