Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GRİP VE ATEŞ...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGRİP VE ATEŞ...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elmur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Konu: GRİP VE ATEŞ...
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 23:52

Merhaba Kasir Bey;

6 aylık kızımda beşgündür burun akıntısı vardı. Bugün ateşi 37,98 olunca dr a götürdük. grip olduğnu söyledi peditus ve calpol verdi ..peditusu kullanmadım ama bal ve limonuda vermedim. bal verebilir miyim ?birde cold mıx de bir yaşın altında kullanılmaz yazıyor.başka nasıl iyileştirebilirim?ıhlamur vereyim mi? anne sütü alıyor.. çok teşekkür ederim cevabınız için...
BEN DE ANLADIM :)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2012 Saat 05:44
Bakin ben 3 senedir yaziyorum, bu doktorlar hala ogrenemediler. Peditus ile Calpol ayni ilac olduklarindan( ustunde yazar, her ikiside; 120mg Parasetamol ihtiva ederler) kisa surede Paresetamol zehirlenmesine sebep olur. Bizim doktorlarda da ilaclarin ustunu okuma aliskanligi olmadigi icin bu hatayi devamli yapiyorlar. Lutfen her iki kutuyuda bu doktorun gozune sokunki, ogrensinler. Sizler sustukca bu doktorlar bu hatayi yapmaya devam edecekler ve  beni tanimayanlarin ve  internete ulasimi olmayanlarin  cani yanacak.
Yukarı Dön
elmur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2012 Saat 13:44

Kadir Bey kızımın ateşi iki gündür 38 dereceydi.Burun akıntısı hala geçmedi. birde üstüne ishal oldu.. dr a götüreyim mi sizcce? yani gripten sonra ishal olabilir mi ?

BEN DE ANLADIM :)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2012 Saat 03:30
Gerek yok, eger ishal kusma ile beraber olursa, su kaybi olabilir, onun haricinde yardima ihtiyaciniz yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.