Merhaba hocam .öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun J
Kızım (şubat 2009 doğumlu 42 aylık 1.07 cm 19 kg )ayın 17 sinden buyana ateşli.yalnız bu seferki garip bi ateş ? ayın 17.si Cuma günü ateşlenmiş calpol vermişler .eve gittiğimde kötüydü yatıyodu dolven verdim bende geçti ateşi .ertesi gün hiç ateşlenmedi.bayuram günü nüde rahat geçirdik sayılır hafif hafif ateşlendi o ateşi kendi kendine düştü öyle olunca bende sık sık yokladım sadece müdahale etmedim ateşi kendi kendine bi düştü bi çıktı ? bayramın 2.günü nüde rahat geçirdik ateş olmadı. Yalnız dün yine ateşlendi beraberinde yoğun huysuzlukla beraber akşama kadar müdahale etmedim gece arttı ateşi fitil verdim sonunda.tüm gece boyunca gfitile rağmen ateşliydi sabaha karşı düştü. Sabah çıkmaya başlıyodu işe geleceğim için bi fitil daha verdim.ilk defa bu şekilde ateşlendi dr da antibiyotik korkusu yüzünden gştmedim açıkçazı .neden olmuş olabilir sizce .nezle grip değil gibime geliyo olsa fakedilirdi sesinden huyundan galiba .ya boğaz iltihabi yada idrar yolları iltihabı geldi aklıma olabilirmi ? ne yapayım ne tavsiye edersiniz hocam sizin söylediklerinize göre hareket edicem.şimdiden çok saolun .. kolay gelsin hocam