Kadir Bey MErhaba,
Asya ve Ada'nın annesiyim kızlar 38 aylık.Her ikisi de 30.01.2012 de hastalandı ancak normal grip olarak seyrediyordu.P.tesi günü yani 06.01.2012 den beri Asya ateşlendi ve öksürüğü arttığı ve nefesi sıkıntılı ben de bugün yakın olduğundan Academic Hospital'a götürdüm nefesi sıkışık olduğundan film çektiler ve influenza testi yaptılar.Film sonucuna göre sağ ciğerinin az bir kısmında zatürre olduğu ve yatırmamız gerektiğini söylediler,kan sayımı istememişti doktor ben kendim yaptırdım ve lökosit 11,5 çıktı,kan testinde tek anormal değer MO (monosit) 0,80 çıktı.Ben hastaneye yatırmadan kızımı eve getirdim.Hastalandıklarından beri sizin önerilerinize uyarak sadece calpol ve sıkışıklığını farkettiğim için bricanyl kullandım.
Antibiyotik başlamayı düşünüyorum ancak wbc de yüksek çıkmadığından tereddütte kaldım.
Genel durumu halszi ve iştahsız ancak çok daha kötü hastalandığı zamanları biliyorum.
Antibiyotik ve bricanyl beraber kullanılabilir mi?HAstaneye yatırmazsam tablo kötüleşir mi bilemiyorum ancak test sonuçlarına göre de çok ağır bir tablo olmadığını düşünüyorum.
ne önerirsiniz ,hastanelerde perişan olmak istemiyoruz,teşekkürler