Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ekgıdaya geçiş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEkgıdaya geçiş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ruyacan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: Ekgıdaya geçiş
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 16:24
Merhaba Benal Hn
Bir komşumuzun çocuğu ayın 20 sinde 7.ayını bitirecek. Ancak annesi halen ekgıdaya geçmemiş. Sadece annesütü ile devam ediyor. Forumu ve yayınları takip ettiğim kadarıyla ek gıdaya en geç 6.aydan itibaren geçilmesi gerekiyor. Çocuk 3200 gr doğmuş şu anda 7700 gr.Bu kişinin maddi durumu çok iyi olmadığı için çocuğunu özel doktora götüremiyor. Sağlık ocağında ve ana çocuk sağlığı polikliniklerinde ek gıda ile ilgili hiçbir bilgi verilmemiş. Sizden ricam bu çocuk için ek gıdaya nasıl geçilebileceği hakkında bilgi vermeniz. Mesela ne ile başlanmalı ve ek gıda olarak neler yedirilmelidir. BEn istahsizcocuk.com sitesinden de biraz araştırdım ancak yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. BU nedenle bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Teşekkürler

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 23:48
Merhaba...
Komşunuza yardımcı olmak istemenizi saygıyla ve takdirle karşılıyorum. Ancak benim bu konuda kendisine ulaştırmanız için detaylı bilgi vermem mümkün değil. Günün şu saatinde...  Bunu da sizin takdirle ve saygıyla karşılayacağınızı umuyorum. Sevgiler...
Yukarı Dön
ruyacan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 15:19
cevap için teşekkür ederim
iyi çalışmalar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.