Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim emmiyor.önerilerinizi bekliyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğim emmiyor.önerilerinizi bekliyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
figencek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğim emmiyor.önerilerinizi bekliyorum
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2011 Saat 10:58
merhabalar;
2,5 aylık bebeğim var;
doğduğunda kan uyuşmazlığı sebebiyle sarılık oldu; doğum yaptığım hastanedeki çoçuk doktoru aç kalmasın mama anne sütü ne alırsa ver yoksa sarılığı artar dedi ve sezeryanla doğum yaptığım için sütüm ancak bir haftada geldi; bu süre zarfında bebeğim biberonla mama aldı,
sarılığı atlattık ,ama bebeğim doğduğundan beri göğsümü zorla aldı;ilk bir ay sadece geceleri emdi;sonra emme süreleri giderek azaldı;Cry
şimdi ise hiç almıyor; göğsüme yaklaştırdığımda ağlamaya başlıyor; dahada zorladığım zaman göğsümü ağzına verdiğimde midesi bulanıyor; kusuyor gibi yapıyor,
artık sağıp veriyorum ama günde 30 ml çıkıyor oda zorla;
slikon göğüs ucu ile vermeyi denedim gene almadı;Cry
ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120228
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2011 Saat 11:39
1- Yenidoğan sarılığı ile beslenmenin hiçbir alakası yok. O palavraya kandığınız için bu işler başınıza geldi.
2- Sabırlı olup, memeyi verse idiniz, şimdi çocuk sadece anne sütü alıyor olacaktı.
3- Bu saatten sonra işiniz zor, sağıp anne sütünü verebildiğiniz kadar verin, üstüne mama takviyesi yapın.
4- Mesele anne memesini ucu değil.Kolaya alıştığı için, meme emmek ona daha zor geliyor 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.