Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok sık hasta olma(soğuk algınlığı,öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok sık hasta olma(soğuk algınlığı,öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
smhsmh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: çok sık hasta olma(soğuk algınlığı,öksürük)
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2011 Saat 12:08
hocam  merhaba
21 aylık oğlum var ve hastalığa oldukça meyilli şu 1 aydır 3. hastalığımız ilk soğuk algınlığı - hırıltı öksürük ( antibiyotik soğuk algınlığı ilacı kulladık nerdeyse 15 günde zor bitti derken tekrar başladı bu sefer feci öksürük bronşiolit oldu dediler 2 gün üst üste 3 er defa 20 şer dak aralıklı ventolin buhar aldık antibiyotik brinical şurup kullandık kontrolde ciğerler temiz dendi 2 günde peditus kullanın dendi kullandım perşembe ilaçlarımız bitti
 cumartesi ise 2- 3 kere ağız dolusu komple kustu ve pazar günü yani dün tekrar burnu akmaya başladı gece baya tıkantı serum fizyolojik yaptık sürekli yatmadan bal limon içine tane karabiber öğütüp katıp içirmiştim 

sadece 2 gün olmuştu ilaç biteli 
dr a gitmek istemiyorum artık biliyorum gene antibiyotik verecekeler
yazık ama 
yalnız malesef benim oğlum ilaçsız iyileşemiyor aksine ilerliyor yani belkide ben çözüm bulamadım geçen limon bal karışımı vermeyi denemiştim 

burda okudum umca damla diye birşey
eşime sipariş verdirdim bugün getirecek
ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor
nasıl kullanmalıyız
yardımcı olursanız
neler yapabiliriz
,böyle bir durumda önerileriniz nedir dr bey

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2011 Saat 11:36
1- Mutlaka eski mailleri okuyun.
2- Peditus ve soğuk algınlığı gibi ilaçlar, öksürüğü kestiği ve akıntıyı koyulaştırdığı için, çocuk, birkaç gün sonra hastanelik olacak kadar kötü olur. Benim şimdiye kadar hiçbir hastam bu şekilde hastanelik olmadı.
3- Umca; etanol ( yani saf alkol ) ihtiva eder, alkol etkisi ile suni bir iyileşme hissedersiniz o kadar. Ben tavsiye etmiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.