Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - menenjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummenenjit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: menenjit
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2011 Saat 06:32
merhaba 3.5 yasındaki oğlumda persembeden beri düşüremediğim bir ateş var iki sefer dr gittim biri augmentin 2x1 4 saat arayla dönüşümlü minoset ve pedifen ve gözü kızardıgı için alerjib bi damla verdi  surupları verdikten 3 saat sonra atesi tekrar yükselmeye baslıyor ve boğazlarıda şişti nefesi çok sıcak yutkunamıyor ve uyurken hırıltılı nefes alıp verıo diye c.tesi ikinci dr gittim  oda kan tahlili yaptı çocukta grip virüsü var ne yapsanız ateşi düşmez bağışıklık olusana kadar atesli kalıcak dedi immunezink ve asist verdi ama ates hala aynı 3 gün oldu suruptan 3 saat sonra yükseliyo haberlerde menenjit teshisi kkonulayan biri komadaymış benim oğluma devletin verdiği bütün asılar yapıl ama pnomokok ücreti cok yüksek olunca yaptıramadım şimdi cok korkuyorum size kan tahlil sonuçlarını yazıcam gercekten virüs varmı oğlum 3 gündür kolunu kımıldatamıyo cok bitkin ve atesliylen bas bölgesi her zaman daha scak oluyo ne yapıcam ben 
Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2011 Saat 09:50
MEHEMET SEYİTHAN ENGİN
TEST SONUÇ  
HEMOGRAM    
RBC ERİTROSİT SAYISI 4,74  
HGB HEMOGLOBİN 11,3  
HCT HEMATOKRİT 32,8 L
MCV ORT.KORP.HACİM 69,2 L
MCH ORT.KORP.HGB 23,8  
MCHC ORT.KORP.KONS 34,5 H
RDW-SD ERİT.DAĞ.GEN.-SD 37,2  
RDW-CD ERİT.DAĞ.GEN.-CV 14,9  
WBC LÖKOSİT SAYISI 6,17  
LYM% LENFOSİT 48,1  
MONO % MONOSİT 14,1 H
NEUT % GRANÜLOSİT 36,7  
EO % EOZİNOFİL 0,5 L
BASO % BASOFİL 0,6  
LYM  LENFOSİT SAYISI 2,97  
MONO   MONOSİT SAYISI 0,87 H
NEUT   GRAN.SAYISI 2,26 L
EO   EOZİNOFİL SAYISI 0,03  
BASO   BASOFİL SAYISI 0,04  
PLT TROMBOSİT SAYISI 255  
PDW TROM.DAĞ.GEN 11,1  
PCT TROM.YÜZDESİ 0,25  
MPV ORT.TROM.HACMİ 9,8  
P-LCR   23,8  

Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2011 Saat 09:53
HOCAM BİRDE BENİM OĞLUMUN BURUN DAMARLARI COK HASSAS UYANIKKEN HİÇ ÖKSÜRMÜYO AMA UYUDUGU AN GENİZ AKINTISINDAN ÖĞÜMEYE BASLIYOR BUDA BURNUNU ÇOK KANATIYOR BAZEN KANAMA 3  4  DK SÜRÜYOR ÇOK ZOR DURDURUYORUM  UYURKEN NEFES ALIŞIDA VERİŞİDE HIRILITILI KONUSURKEN SESİ KISIK VE YUTKUNAMIYO  LÜTFEN YARDIM EDİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2011 Saat 10:17
İkinci doktorunuzun söyledikleri doğru.. Grip geçiriyor ( WBC değeri çok düşük), Menenjit ile yakından uzaktan bir ilgisi yok. 5 gün ateşi olacak. İlaç kullanmayın. Benim eski maillerde anlattıklarımı yapın.
Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2011 Saat 22:21
kadir bey tekrar marhaba 4 günün sonunda atesi düştü sadece gecede birkez 39 u buluyor oda cabuk düşüyo  hafif balgamlı öksürük var bunları sorun etmıyorumda burun kanaması çoğaldı  öksürürken öğürürken kanıyordu bu aksam hiç birşey yokken birden kan boşaldı yoğun bir şekilde 2 dk filan kanadı hiç dokunmamıştı zaten hastalığının basında gözünde kızarıklık ve kısılmada olmustu  birde ilgisi varmı bilmiyorum ama 10 dk bir tuvaletım var diyo gidiyoruz yaptıgı iki damla sürekli tuvaletteyiz bu kanamaları için kbb dr gitmem lazımmı yada farklı bi dr şimdiden tesekkürler
Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2011 Saat 09:29
kadir bey birde eşim haftaya tatil ve deniz programı yapıyor daha tam iyileşmeyen çocukla tatile gitmek doğrumudur  merak ettım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2011 Saat 10:30
Tatile gitmeden önce, "ikinci doktora" bir daha gösterin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.