Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iştahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiştahsızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melisakara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Konu: iştahsızlık
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2011 Saat 19:40
doktor bey kızım 19.12.2009 doğumlu
bu aralar hiç bir sey yemiyor süt asla içmiyor bir bardak sütle muhallebi yapıyorum onu yedirebiliyorum sadece vede somon lu yada etli corba yapıyorum..tüm gün yedikleri bu kadar...
pütürlü asla yemiyor kendi kendine yemiyor ama pilav makarna cok güzel yiyor..bende bunlardan pek vermek istemiyorum sizce doğrumu..kilosunu daha önce yazmıstım fazla demiştiniz 12 kg di ama su an 11.600 falan..
birde biizm kanımız 10.8 di bütün gittiğim dr lar kan surubu kan damlası vs verdi ama sizin önerilerinize dayanarak ben kullanmadım.. fakat bana su an denilen kansızlık iştahsızlık yapar  sizce bu kan durumuyla iştahın bir alakası varmı....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 08:57
Anemi olunca iştahsız olunmuyor... İştahsızlık sonucu (et yemeyince) kansızlık oluyor. Etli gıdaları öncelikle yedirin. Makarna-pilav görmesin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 18:18
tesekkür ederim hocam..

bugun dr gittik boynunda ve ensesinde kızarıklılar vardı uzun zamandır kasınıyordu terleyince falan özellikle lacoid verdi.(uygunmudur)
gelmişken boğazına kulağınada bakalım dedi
boğazları normalden büyük dedi..iştahsızlığının ve pütürlü yediğinde kusmasının sebebi budur dedi
2 yasına kadar kontrol edelim büyürse bademciklerinin alınması gerekicek dedi...sok gecirdim resmen..daha cok küçük cünki...
ne yapmam lazım doktor bey kendi kendine küçülme ihtimali varmıdır
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 14:34
hocam artık hiç bişi yemiyor diyebilirim...pediasure alsam eksikliklerini giderirmi..zorda olda bi parca et yediriyorum ama bu durum boğazlardan mıdır
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 15:55
Biraz sallamış, o yaşlarda bademcikler iri olmaz... Yuvaya başlayıp, çok hasta olmaya başlayınca büyüyecekler... Pütürlü yediğinde kusması, yaş olarak erken olduğundan, katı gıdalarda acele etmeyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 16:36
saolun hocam....herkes artık blendırı bırak diyor ilkokula gidene kadar böyle yer yoksa diyor..kararsız kaldım..zaten bu ara onlarıda zor yiyoryaa..günü 2 öğünle kapatıyoruz pediasure için ne dersiniz iştah yerine gelene kadar veridğim 2 öğün içine koyayım mı...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 12:57
Zaten gıdaları "blendır" dan geçirince evde "Pediasure" yapmış oluyorsunuz.. Siz bildiğinizi okuyun, kimsenin lafını dinlemeyin. Zamanı gelince katı gıdalaı kendisi isteyecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.