Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - derdini anlayamıyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumderdini anlayamıyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemrem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: derdini anlayamıyorum
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 15:31

sayın büyükgebiz sizi televizyondanda takip ediyorum.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.benim kızım 6 aylık.4,5 aylıkken alt ön iki dişini çıkardı.birkaçgün dışında pek sıkıntılı olmamaıştı.şimdi üstler kabardı ama henüz çıkmadı.dişleri çıkarken bir bebek bu kadar huy değiştirirmi diye merak ediyorum.sorunun ne olduğunu tam çözemedim açıkcası.

meme emmek istemiyor,uykusu geliyor uyumak istemiyor.özellikle akşam başlayıp geceyarısına kadar çok huysuzlanıyor.normalde ağlamayan kızım çok ağlamaya başladı.boğulana kadar bağırıp ağlıyor.ek gıdaya yeni geçtik.patates,havuç ve irmik kaynatıp püre halinde veriyorum,arasırada yoğurt.elma püresinide çok seviyor.bunun dışında henüz birşey vermiyorum.bunlardan dolayı gazı artmış olabilirmi.normaldede gazlı çünkü.

birde kızım artık anne ve babayla yetinmiyormu acaba?ben sık sık farklı insanlar ve yerler görmesi için gezdirdim doğumundan bu yana.evle hiç ilgilenmeyip onunla oyunlar oymuyorum,şarkılar söylüyorum ama sıkıldı galiba artık.şuan başkaları evimize geldiğinde yada biz gittiğimizde çok mutlu oluyor.en huysuz halinde bile komşularımızı görse gülmeye başlıyor.

bunların değerlendirmesini yapıp bilgilendirirseniz sevinirim.biz malatyada oturyoruz.çocuk doktorları maalesef yalnızca çocukların fiziksel gelişimiyle ilgilenip motor gelişimine dikkat etmiyorlar.ben çocuğuma daha faydalı olmak adına yardım bekliyorum.saygılar

Düzenleyen cemrem - 04 Ara 2007 Saat 15:33
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 19:23
Merhaba...
1. Diş çıkartırken huzursuz olabilir biraz da ateşleri çıkabilir. Ama altta yatabilecek başka durumları da atlamamak gerek.
2. Ek besinlerle ilgili olarak gazı artar. Çok iyi pişirin. Meyveleler de olgun olsun.
3.Bebek doğal olarak çevreye ilgi gösterir. Bu normal bir değişim sürecidir.
Kendinizi zorlamayın. Bebeğinize yapmanız gerektiğini düşündüklerinizi değil de içinizden nasıl geliyorsa yapmak istediklerinizi yapın.  Bir gün gelir siz de tükenirsiniz.
Sevgiler...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.