Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kreşte bit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKreşte bit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Konu: Kreşte bit
    Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 12:37
Kızlar bizim kreşte bit varmış bir kaç çocukta. akşam öğretmenden mesaj geldi saçlarına bakın diye. Baktım temizmiş, kreşe yakın oturan arkadaşım da kendi kızını alırken Elifin saçlarına da bakmış çok şükür onda yok. Kadir hocaya soru gelmiş onu okudum, bir temizlik zafiyeti değilmiş, uçup zıplayamazlarmış. Kafa kafaya temasta geçermiş. Okula göndermemezlik yapmayın diyor.
Hiç başınıza geldi mi? Biz küçükken bitlenmiştik annem çok çektiydi yok edene kadar. Bit ilaçları ince tarak filan...Confused

İnternette araştırıyorum da, bitler kirli saçlara nazaran temiz saçları daha çok severlermiş.

Düzenleyen Elif Hansa - 30 Ara 2010 Saat 12:40
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 13:25
Hiç benim başıma gelmedi canım ama ilk çalıştığım köy okulunda da vardı tarama yapardım her hafta ilaçlar artık oldukça etkili canım korkma bence hiç
Yukarı Dön
elifeylülbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 15:07
bende geçen eczanede gördüm bit gelmesini engelleyen toka geldi diyordu ama sor istersen.

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 18:28
ilk okulda bizimde oldu ama pis öğrencilerden bulaşıyor bunlar
temizlikle alakası yok diyor doktorlar ama yaşadıklarımızda hep bu yönde bi şampuanı vardı yıkadığın an bit filan kalmıyordu
eğer öyle bir toka varsa iyi gerçekten bi sor nesibe okula başlayınca bizde alırız
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 20:30
Valla bizim kreşte bit olan çocukların ikisinin annesi temizlik hastası çok iyi tanırım Big smile Diğerinin annesini tanımıyorum muhtemelen o iki çocuktan bulaşmıştır ona da çok fazla onlarla oynadıysa filan...
Pazartesi günü inş. bakarım eczanelere de. Kreşe de gideceğim biraz iyi olursam. Ağır grip geçiriyorum evde bile sefil sefil dolaşıyorum Confused

Düzenleyen Elif Hansa - 30 Ara 2010 Saat 20:33
Yukarı Dön
cikidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 22:35
benim kızımda busene kreşte bitlendi dr söylediği kvellada ilacını kullandım sirkeleride tek tek temizledim 1 gecede tertemiz yaptım inş birdaha başıma gelmez ama kızınıza geçerse kesinlikle bu ilacı tavsiye ederim kesin çözüm eczanedeki o tokalrın çok pis koktuğunu söylüyorlar en güzeli takip etmek birde saç boyasının kokusuna bit gelmez diye duydum işine yararsa
güzel prensesimmmmmm
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 22:51

SEhanın okulundada çıkmıştı geçen aylardaStern Smile

Ama kız çocuklarının saçları uzun olduğundan hep onlarda çıktı erkelere hiç geçmemişti.
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1068
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 22:57
kIyamam vallahEmbarrassedben daha önce bitlenmi$tim biliriim vallah annam neler denememi$ti kafamda :))))hatIRLIYorum sirke'den tut petrolmu denemedi neler neler...çok uzundu saçlarIm dizlerime gelirdi...babam'da ölsem kestirtmemm temizle derdi annama...ay çok zordu yhaa...aLLahIm kimsenin ba$Ina bit vermesin Big smileçok zor çok beni çok etkilediki halen akLImda...
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.