Kadir Bey merhaba. Oğlum 15 gün sonra 1 yaşında olacak. 10 kg. 79 cm. Yaklaşık on gün kadar önce bir grip geçirdik. Yaklaşık iki hafta kadar sürmüştü. Geçenlerde yine hapşırıp burnu akmaya başladı. Gribin tam olarak geçmediğini devam ettiğini düşünüp s.fiz.c.mix.kullanmaya devam ettik. Fakat burun akıntısının ertesi günü burun akıntısı kesildi çok sık ve hızlı hızlı nefes almaya ve öksürmeye başladı öksürürkende tıkanıyor gibi oluyodu sanki. Uyurken de sık sık uyanıp çok canı yanıyormuş gibi ağlamaya başladı ağlarken ve uyuken başı çok terliyordu. Bunlar olurken ateşimiz hiç çıkmadı. Nefes alış verişi yüzünden endişelenip ertesi gün hemen doktora gittik. Çokta bilgi vermeden ciğerlerine inmeye başlamış bu ilaçları kullanın tıkanırsa hava veririz dedi.ilaçlar da mukotik 3x1/2, ventolin 3x1/2, ampisid 2x1 ve çok ateşi çıkarsa diye dolven. İlaçları iki gündür kullanıyoruz. Dolven vermedim hiç. Sanki biraz rahatladı ama hırıltısı attı gibi. Açıkçası ilaçlarıda istemeyerek veriyorum. İlaçlara devam etsemmi acaba bilemedim. Bugüne kadarda çok şükür sadece bir kere doktora gidip ilaç kullandık daha önce hiç hasta olmadı böyle.