mb kadir bey,
kızım 3,5 aylık,1 hafta sonra 4.ayına girecek.anne sütü emiyor,yaklaşık 2 haftadır bir iştahsızlık sorunumuz var,sabahları uyanıyor emzirirken 2 saniye emip memeden çekiliyor ve ayaklarına bakmaya başlıyor ,tekrar iki kere emiyor tekrar çekilip sağına soluna bakmaya başlıyor.ben de emzirmeyi kesip yarım saat sonra tekrar emzirmeye çalışıyorum,beni çok az emiyormuş gibi geliyor,önceden yarım saate ya da saat başı emerken şimdi bazen 2 ssate yakın emmeyebiliyor,biberon veriyorum almıyor,sütümün azalacağından korkuyorum.geceleri ise biberonla sağıp anne sütü veriyordum almamaya başlayınca 1-2 kere kaldırıp emzirmeye başladım ama tek memeyi emip diğerinde uyuyakalıyor,diğer memede süt birikiyor sabaha kadar,süt kanallarımda tıkanıklık oluşur mu çok ara verince.
bir de genital bölgede kaşıntım var geceleri çok rahatsız ediyor beni,idrar çok çıkar oldum dirar yolu enfeksiyonu kapmış olabilir miyim,ilaç kullanmaktan korkuyorum ya enfeksiyon varsa hangi ilaç sütümü etkilemez,buna uygun antibiyotik var mı?teşekkürler....