Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece uykumuz çok huzursuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece uykumuz çok huzursuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokben2005 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: gece uykumuz çok huzursuz
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2007 Saat 15:57

Merhaba benal hanım;benim bebeğim 26 aylık ama uyku problemimiz hiç bitmiyor.halen ayakta veya salıncakda sallanarak uyuyor.gündüzleri 2 saat kadar uyuyor fakat gece en erken 11de sallanarak yatıyor.ve çok huzursuz uyuyor.2 saatte bir uyanıyo ve süt istiyo.doktoruna danıştım atık gece sütlerini bırakmamızı söyledi ama süt içmezse uykuya dalmıyo bazen gecede 750 ml yi buluyoruz.Neden bu kadar sık uyanıyo ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim 

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2007 Saat 19:21
Merhaba...
Sütü sulandırarak verin. Gittikçe su oranını arttırın bu uygulama ile fark ettirmeden sütü bıraktırabilirsiniz. Neden çok uyanıyor?? Bu konuda fikir yürütmek zor sizi ve bebeğinizi tanımadığım, ilişkinizi, bebeğin bağlılık ve bağımlılıklarını bilmediğim için. Sevgiler...
Yukarı Dön
gokben2005 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2007 Saat 23:48
İlgi ve cevabınıza çok teşekkür ederim . İyi çalışmalar dilerim .
Yukarı Dön
pakize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2007 Saat 08:18
  merhaba canım benim oglumda öyleydi .şimdi kalkmıyor.yatırırken sallamayı baırakmalısın bence .ben memeden ayırdıktan sonra gündüz uykusuna kendisini yatırdım bende yanına yattım ama öyle uyumuyor her yolu denedim gene uyumadı sonra onu 5 dak.yalnız bıraktım ve burada dayanılmıyor ama ne yapacaksın agladı actım kapıyı öptüm onu yatışdırdım ve yataga yatırdım uyuman gerek diye anlattım ona ve uyudu akşamda yatırdım biberonunu verdim kapıyı aralık bıraktım öyle uyudu .1 hafta senin dedigin gibi gece kalktı süt içmeden uyumadı dr.dedigi gibide su verdim uyandıkca şimdi kendi yatıyor ve gece uyanmıyor maşallah.(arasıra uyanıyor tabi )pişpişle tekrar yatır işe yarıyor.ama uyku saatlerini gecirme akşam engec on dedimi yatır.satler cok önemli kolay gelsin umarım sende işe yarar her şeyi konuşarak anlat bence
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.