Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyku problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUyku problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
beti Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Konu: Uyku problemi
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 11:35

merhaba benal hanım

size uyku ile ilgili bir sorum olacaktı benim bebeğim 23 günlük ve uyku sorunumuz var ilk günlerde normal uyuyordu fakat bir haftadır gaz sancıları başlamıştı ve onun ardından sık uyanma özellikle akşam 18,00 dan sonra üç dört saat boyunca uyutamıyorum uyuyor fakat beş dakika sonra uyanıyor ağlayarak bu sorunun gaz sancısı ile alakası varmı?buna nasıl bir çözüm önerirsiniz birde çok fazla bağırarak ağlıyor sizce bu normalmi?

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 12:37
Sorunuzu ayrı bir başlığa taşıdımSmile
Yukarı Dön
denizim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 13:59
merhaba..
benim de oğlumun uyku sorunu var. bununla ilgili danışacaktım..konu taşınmış ancak henüz yeni üye oldum ve burdan sorucam sorumuEmbarrassed
oğlum 12 aylık ve geceleri hala 2 saatte bir ya da saatte bir uyanır. dr. umuz gece emzirmememi söylemişti. bu şekilde bu sorun da düzelir dedi ancak hala devam ediyor. ne yapmam gerekir. bu kendiliğinden düzelen bir sorun mudur acaba? 1 yıldır hiç uyumadım çoğu anne gibi ve kendimi bitkin hissediyorum...1 ay öncesine kadar daha da sık uyanırdı. şimdi biraz daha iyi ancak her gecesi farklı geçiyor. 2 gün 4 saat deliksiz uyurken, sonra yeniden saatte bir uyanmaya başlayabiliyor. ne yapabilirim?teşekkürler?
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 16:12
Merhaba...
Bebeklerin ilk 3-4 ayı içinde görülür gaz sancıları (kolik dediğimiz şey) Öğleden sonra başlar ve gece yarısına kadar çok yoğun sorun olur. Bebeğinizi uyutamamanıza neden bu saatlerde oluşu. Bir süre sonra düzene girecektir.  Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.