Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - size minnettarım...(yanık)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsize minnettarım...(yanık)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesajın Direkt Linki Konu: size minnettarım...(yanık)
    Gönderim Zamanı: 13 May 2010 Saat 17:43
kardeşim ben hastanede yatarken oğlumla hep siznle iltibata geçti sizin dediklerinizi yaptık uyguladık oğlumun sıcaksuyla çene altı sol göğsü ve sol kolu yandı 2 ci derece yanık dendi drum bana ya çene altını ameliyat edelim yada 15 20 günde geçer dedi bugün kontrolümüz vardı ve sizin dediğinizi yaptığım için furacin sürdüğüm için yara çabuk kapandı çenesindeki yaranın kapanmasına şaşırdı drumuz bile.şunu baştan belirteyim size kızkardeşimle birlikte hayranız çok ıyı birisiniz çok teşekkür ederiz.sorumda şu bugünkü kontrolde oğlum yarası hiç kalmadı kaşıntısı var bazı yerlerinde kapatıyorus kaşıcak die. bende iyileşme sürecini sordum ve şaşırdım drumuz dediki 3 ayla 6cı ay arası çok kaşınacak dedi kaşıtmıcaksınız dedi bide kalınlaşacak dedi sonra kırmızı olucak dedi sonrada beyazlaşıcak dedi ama benim takibimde öyle gözükmüyo yaraydı kabuklaştı kızardı ve şimdi beyzalaşıyo yani bis drumuzun dediği o günleri atlattık kafam karıştı bana anlatırsanız çok sevinirim yeniden aynı şeylerimi yaşıcaz acaba????
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2010 Saat 01:31
Hepsi bu. Gecmis olsun. bundan sonra yapmaniz gereken bu yaz uzun sure gunes isinlarina maruz kalmasin..Gunese cikacagi zaman, sadece yanik izi olan yerlere;''sun blocker'' denilen gunes kremlerinden surmeniz yeterli olur..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 May 2010 Saat 01:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.