Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balık yağı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbalık yağı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: balık yağı...
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 15:16

merhaba hocam...19 aylık kızıma piyasada bilinen seven seas adlı balık yağından kullanmaya başladım....1-2 aydır balık yedirmedim...aslında zorlamadım da...ton balığı yiyebilirmi mesela...asıl sorum ise balık yağından günde 1 tatlı kaşığı versem zararı olurmu yine balık ve ceviz takviyesi olsa fazlasının zararı olurmu vitaminin....birde tanıdıklarım multi tabs veriyorlar bunu da vermelimiyim...aslında gelişimi iyi diyor doktorumuz kilosu 12,5 boyu 87 cm di...18 aylıkken...sizce nasıl?

teşekkür ederim...
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120749
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 15:43
8cm. boy,2.3kg. ağırlık fazlası var. Daha ne olsun!!Ya balık yağı, ya Multi tabs.. Ton balığı yiyebilir. İsterse hiç balık yemeyebilir. Orta asya ülkelerinde balıkmı var??
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 16:51
hocam cok sağolun...sizin yorumlarınız cevabınız öyle insanı rahatlatıyorki anlatamam...biz annelerin en büyük yardımcısı sizsiniz...teşekkür ederim..
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.