Kadir Bey,
Kızım gecen hafta 2 yasını doldurdu. Su ana kadar %90 anne sutu ıle beslendı dıyebılırım. Anne sutu dısındakı gıdaları cok ısteklı yemıyor. meyve, sebze ve etı dogru duzgun su ana kadar yemedı. Gelısımı ıyı hatta yasıtlarından daha uzun oldugu ıcın doktorumuzda anne sutune devam dedı. Szınde daha oncekı yazılarınızdan 2 yasına kadar sadece anne sutu ıle besleyen annelerı duyunca dahada rahatladım.
Sımdı 2 yasımızı doldurduk. Aslında bıraktırmayı dusunmustum ama bu kadar degerlı bır besın kaynagının neden 2 yasından sonra faydalı olmasın dıye dusundum ve sızın yazılarınızıda okuduktan sonra devam etmeye karar verdım. Ogrenmek ıstedıgın 2 yasını doldurmus bır cocugun gunde ne kadar anne sutu alması dogru olur. Cunku bıraksam kızım yıne her seyın yerıne emmeyı tercıh edıcek. (Gecede devam edıyoruz)
Sabahları bazen yumurta yada sucuk yıyor daha sonra gun boyu bır sey yemek ıstemıyor sut ıcmeyı tercıh edıyor. Anne sutu dısında 400-500 ml de sut ıcıyor. Sabah ve gece uyumadan once. Et yemıyor ama sucugu yıyor. Sucuk etın yerını ne kadar tutar acaba.Kısacası bu yastakı cocuk bır gun ıcınde ne yemelı.
Boyu:92 cm
Kılo: 12.5 kg
Cevabınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım.