Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - turp
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumturp

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ammare Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesajın Direkt Linki Konu: turp
    Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 19:43
    merhaba doktor bey biri on bir öbürü 33 aylık iki kızım var.10 gündür sürekli öksürüyorlar doktora götürdüm çiğerlerinde birşey yok dedi,perebron verip gönderdi.bir süre kullandım ama o anlık öksürüğü kesiyor sonra yine aynı.bir arkadaşım siyah turbu oy içine bal koy sulandıktan sonra ver çocuklara dedi.sizce böyle birşeyin faydası olur mu.
    bir derdim daha var.bu bebekler niye birşey yemiyor hiç.zaten ikisine de doğru düzgün emziremedim.bütün çüzelgelere bakıyorum hep en düşük değerlerde çıkıyorlar.çok üzülüyorum,bakamıyormuyum acaba diye.bana önerebileceğiniz iştah açmak için birşey varsa çok sevinirim.vallahi komplekse gireceğim artık...
   şimdedin teşekkürler....
anne olunca anladım şimdi rahmetli annemi daha çok seviyourum ama ne fayda...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120087
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 11:45
Bu işler şurupla ilaçla olmaz. Beslenmeleri için, et ve süt ağırlıklı besleyin, bulgur-bulamaç ile çocuk büyümez. Su yerine süt içsinler. Hergün et ve yumurta verin, ekmeği azaltın, şekerli gıdaları da azaltın.
Turp ile ilgili elimde yazılı bir referans yok. Belge olmadan, iyi gelir- gelmez diyemem...Limonlu bal daha kolay ve her mevsim kolay bulunabilir. Siz öksürük için, "limonlu bal "kullanın..

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 25 Oca 2009 Saat 11:46
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.