Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeğimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeğimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeğimi
    Gönderim Zamanı: 12 Nis 2013 Saat 23:47
Merhaba Hocam 
Oğlum 7 yaşında karnında ve sırtında bir kaç tane mercimek büyüklüğünde döküntüler var bazıları içi sulu bu su çiçeğimi? Ateşi çıkarsa ateş düşürücü vereyimmi? Hocam bilgilendirirseniz sevinirim
Sonsuz Sagılarımla  
jolina
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118573
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2013 Saat 08:33
Elinizi surdugunuzde, patliyor ve icinden su cikiyorsa, "Sucicegi" dir. Rahatsiz olmadigi surece atesini dusurmeyin. Ates sizin dostunuz, zararli bir sey degil. Eski mailleri ve Ates ile ilgili makaleleri okuyun.
Yukarı Dön
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2013 Saat 15:31
Merhaba Hocam
Aynı yazdığınız gibi suçiçeği çıkarıyor oğlum, bugün 3. gün. Bir arkadaş fenistil jel ve doxafin kullanmış bende kullanayımmı çok kaşıntısı var siz ne önerirsiniz Hocam? Sizin yazdığınız gibi ateşini düşürmedim fazla rahatsız olmadı ateşten, 
Hocam bilgileriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır
Herşey Herzaman Gönlünüzce Olsun
jolina
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2013 Saat 19:29
Sakin kasintilari icin, krem veya surup kullanmayin. Ilik dus aldirmaniz ve "bebek yikar gibi", kese-lif kullanmadan yikamaniz, kasintilari azaltir. Lutfen KOCAKARILARI dinlemeyin. DIYET'te gereksizdir.
Yukarı Dön
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2013 Saat 23:59
Merhaba Hocam
Oğlum 7 yaşında bugün suçiçeğinin 8 günü bayağı sönmeye başladı sadece ayak ve bacaklarında, ellerinde henüz sönmedi, bugün çok halsiz acaba neden oluyor, Hocam oğlumun bağışıklığı çok zayıf herhangi bir destek kullanmalımıyım ne önerirsiniz? 
Hocam ayrıca kendim ağır bir grip geçirdim ve öksürük de vardı sizin önerileriniz özellikle bal limonla rahat atlattım hele öksürüğü ilk kez çok kolay atlattım sağolun varolun, harikasınız Hocam, binlerce kez teşekkür ediyorum.
Sonsuz saygılarımla
jolina
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2013 Saat 02:15
Bagisikligi zayif filan degil. Nereden cikariyorsunuz bunlari? Biraz et agirlikli besleyin, eski halini alir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.