hocam merabalar
elif naz 14 buçuk aylık 2 gün önce öksürükle başlayan rahatsızlığımız burun akıntısı ve hafif ateşle başladı serum fizyolojik ve ballı limon verdim dün akşamdan beride 39larda ateş ve aşırı halsizlikle (uyku hali gibi) devam etti paranox fitil verdim ama halsizliği çok geçmedi 8 saat sonrada tekar ateş ve uyku hali dr gittik ve muayeneden sonra bronşit olduğunu direk iğne tedavisi yapılmasını aksi halde zatüreye çevireceğini ve bu durumda hastaneye yatışla tedavi olabileceğini söyledi ama ben bu duruma pek yanaşmayınca antibiyotik şrp yazdı ateş devam eder düşmezse 2 gün sonra tekrar gelmemizi söyledi bana hiç inandırıcı gelmedi bu durum ilaçları aldırmadım tahlil falan istemedi az önce yine fitil yaptım ve hemen size koştum normal griplerden tek farkı sürekli halsiz ve ateşle uyku haline geçiyo olması birde hocam üst iki dişinin arasında beyaz bir kabarcık var öksürüğümüz burun akıntımız yoğun daha öncede sayenizde hiç antibiyotik almadık aynı zamanda bende gribim hocam lütfen dumumuzu değerlendirir misiniz ?
dr yazdığı ilaçlar
macrol125.ventolin şrp.asist şrp profenid şrp