Merhaba Hocam.
Cocugumun sarilikla iygili problemini size yazmistim,cevapladiginiz icin tesekkurler.
Oncelikle hatirlatiyim ki,bebeyim 1 ay 4 gunluk.13gun erken 2140kq dogdu.Dogdugundan 1 kac hafta sonra goz cevresinde bir leke olustu.Bununla iygili doktorlara bas vurduk,bunun hemanjioma oldugunu soylediler.Doktorlardan biri buz tedavisini onerdi,ama diger goturduyum doktor ise bu tedavini yuzde leke birakicagini soyledi ve eger leke buyurse bunu ilacla tedavi ede bileceyini belirtti.Oncelikle soyleyimki leke kabarik deyil,Once acik,daha sonra koyu kirmizi rengte oldu,buyudugunude zann etmiyorum.
BIr diger goturduyum doktor ise tedavinin lazim olmadigini,bir kac ay,yada bir kac yila keciceyini soyledi.Eger her hangi bir ilacla ya da bir baska seyle tedavi edilirse leke de yara birakicagini belirtti.
Onu da soyleyiyim ki ben hamileyken mikroplardan tedavi gordum,son olarak 8 ayimda yapdigim teste mikroplardan sintomeqavirus 20,rubella 14 gosterdi.
Bunun nedeni mikroplar ola bilirmi, ya da esimin ablasinda da cocukken boyle bir leke varmis yuzunde,simdi o leke koyu renkte,yuzunden gitmedi.Esimin ablasida 32 yasinda.
Bu lekenin nedenleri bunlardan hangisi ola bilir?
Bir de siz bu lekeyle iygili ne onerirdiniz.tesekkurler.