| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
MaRaL
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
|
Konu: oksuruk Gönderim Zamanı: 19 Eki 2012 Saat 19:16 |
|
merhaba hocam kizimin kuru oksurugu çogaldi, dediklerinizi yapiyorum ama engelleyemiyorum ard arda oksuruk krizlerini utude isittigim havlu hemn soguyor :(, sicak su torbasi da ayni i$e gorurmu sicak su buhari denesem kaç dk durmasi lazim i$e yaramasi için , korkuyorumda uygulamaya yakarim diye :(( suya wicks katsam mi
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 121294
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2012 Saat 19:42 |
|
Bunlara sebep; virusler oldugundan, bunye bunlari atana kadar cekersiniz. Sicak su torbasi yerine; "Sicak su buhari" yapmaniz daha etkili olur. 10-15 dakika ustune carsaf serip buhara tutun. Kaynar suyun icine; Vicks veya ColdMix koyabilirseniz daha etkili olur.
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2012 Saat 19:50 |
çok te$ekkkurler hocam kizimin bagi$ikligi saglamdir 4 ya$inda daha hiç asye olmadi $u an i$tahi iyi ama yorgunum deyip duruyor, ate$ yok ana okuluna gidiyor ama kre$ide sayarsak 3. senesi dr a goturmeyim demi , bi yanim gotur dyo obur yanim nasil olsa verdigi ilaci kullanmiycan goturme diyo :)) hemen uyguluyorum sicak su buharini
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2012 Saat 03:57 |
|
Zaten cok hastalik gecirme devresini atlatmissiniz. Bundan sonra cok seyrek hasta olacak. Benim anlattiklarimi uygulayin.
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2012 Saat 12:27 |
Allah razi olsun hocam sizden , kizim gece rahat uyudu , uyumadan oncede sonrada sicak buharini uygulami$tim  $imdide nadir oksuruyo oglan balgamli gibi oksyruyordu onu goturdum dr a nezle dedi :) nezle diye seviniyorum valla  ablasi sayesinde 3. okul senesi onunda  çok ama çok saolun HOCAM IYIKI VARSINIZ ..
|
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2012 Saat 22:52 |
hocam kulak ba$ladi :( yatmadan agladi kulagim diye iliadin damalttim , uyudu iki saat geçmeden uyandi aglayarak yine damalttim susmayinca paracetamol verdim sonra uyya kaldi ate$ yok çok agliyordu çaresizlikden eve sos medecin çagirdim ant verdi gitti :( cigerler temizmi$ onu ogrendim en azindan :) yine uyanirsa gece napcam ben , çok agliyor babasini ant vermemk için zor ikna ederim  ant vermediginizi de biliyorum ..
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2012 Saat 19:30 |
|
Iliadin; bas ilaciniz. Agri cekmesindense, ilaci fazla kullanmaniz daha iyidir. Antibiyotik gereksiz, hep soyledigim gibi; Gribin son gunlerinde kulak hadiseleri baslar.
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2012 Saat 20:02 |
|
saolun hocam iliadine devam ediyorum, gece rahat geçti bugun okula goturmedim toparlasin diye dun geceden beri kulagim agriyor demedi o zaman grip bitiyor diye sevinebilirim :) ilaci da almadim eczaneden :D
|
|
|
 |