Hocam Merhaba
Geçen hafta önerilerinize uyarak pedütus, antibeksin ve alerji şurubu hiçbirini vermedim.Dediklerinizi kullandım sadece öksürük geçti, 2 gün iyiydi sonra kreş bakmaya başladık oralardan mı kaptı anlamadım tekrar burun şarıl şarıl akmaya başladı ve öksürüğe çevirdi, bu seferki öksürük geçenkinden farklı kesintisiz öksürüyo ve uykusunda da öksürüyo bu gece, geçen sefer ventinol verildiğinde de böleydi öksürüğü
1- Bu öksürükte cold-mix, balllı limonlu su ve serum fizyolojikle geçer mi, ciğerlere incek diye çok korkuyorum hocam
2- Kızım 40 aylık bu sene kreşe başlıycak iyileşince grip aşısı yaptırmayı düşünüyorum, sizde öneriyosunuz.İlk defa yapılcak yarım yarım iki seferde yaptırmam gerekiyor değil mi?
3- Aksu vital ballı karışım diye bişey var, bağışıklık güçlendirici propolis falan varmış içinde kullanayım mı kreşe başlıycağı için sık sık hastalanıcak başka önerebilceğiniz bişey var mı?
4- Hocam birde dün diş dr una gittik gece anne sütü aldığı için bebekken dişlerinde biberon çürüğü oluşmuş.Flor kullanılması gerektiğini sonradan okudum malesef, sizin önerinizle tablet kullansak dedim o tablet kana karışcakta dişe gitcekte dedi, flor uygulaması için bütün dişlere toplam 65 TL dedi tek dişe değil, sizce ne yapmalıyım, 6 ay da bir tekrarlanması gerekiyormuş, düzenli fırçalarsanız daha fazla çürümez 6-7 yaşına kadar böyle gider dedi.
Çok sordum ama çok üzülüyorum

iyiki varsınız hocam