Evet Sayın Hocam eseriniz bilinçli annler yetiştirmek inanın buna . Doktora gidecek kadar pimpiriklenmedim çünkü sizin yazılarınızı okuyorum . Özel Hastanede doğum yaptım ben doktorum hastanede doğuma giremediği için özel hastanede yaptım. Size yazmıştım bebeğim 7 aylık olduğunda rutin kan testi yapacaz dedikleri için ordaki doktoru değiştirdim. Hiç kusura bakmasınlar ama bu numaraları artık yemiyoruz doktora bile ben gelişi güzel demir veriyoruz bebeklere neye göre demir verin diyorsunuz diye açık açık dedim hatta sizin dediğiniz gibi değerlerin yetişkinlere göre baz aldıklarını düşük çıkıncada bebeklere demir dayıyorsunuz dedim bu yetmiyormuş gibi her ay kan testi hem bebeklerin canı yansın hemde labaratuvarınızmı kazansın diye açık açık dedim hocam.
Çok teşekkür ederim hocam aslında bebeğin kafasının altına battaniye koydum ama dediğim gibi alt değiştirme işlemi bitince eşim hemen çekmiş bebekte kafasını yukarı kaldırıp birden geri yatınca küt etti ister istemez kafaya taktım sert yüzey çünkü ama çok ağlamadı hafif ağladı hemen sustu onun haricinde herşey aynıydı garip hissettiğim bir durum olmadı bende eve gelir gelmez size yazdım çok sağolun kendinize iyi bakın çünkü siz biz annelere lazımsınız sevgilerimle.