Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sorun varmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsorun varmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 203
Mesajın Direkt Linki Konu: sorun varmı?
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2012 Saat 21:56
hocam merhabalar, 3.5 aylık kızmın durumu beni çok endişelendiriyor, size bu konuyla ilgili bir kaç mesaj yazmıştım. boynunu sağ tarafa düşürüyor demiştim tortikollis olabilir demiştiniz, doktora gittik tortikollis değil, sağ gözü daha kısık duruyor sola göre size resim gönderdim göz kapağı düşüklüğü var dediniz henüz göz doktoruna gitmedik. sorun kızımın sağ tarafını tercih etmesi, kucağıma aldığım zaman boynunu sağa eğiyor, bazen belden eğiliyor yani sağ omzu sol omza göre daha düşük oluyor, sol tarafada kafasını çeviriyor ses vs. ilgisini çeken bir durum olduğu zaman, sağ kolu sola göre daha hareketli, sağ gözü daha kısık, emerken sağ gözünü kısıp açıyor, bazen gözlerini kısıp açıyor, ikisini birden değil, tek tek, arasıra nefesi tıkanıyor hııık hııık diye sesler çıkarıyor. hocam bu durumda endişelenmeme sebep varmı? anormalmi bu davranışlar, çevremdekiler normal paranoyaklık yapma diyor ama endişeliyim. uzun oldu kusura bakmayın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2012 Saat 23:10
Görmeden daha fazla bir şey söylemem ımkansız. Bir Üniversite hastanesinde (Ortopedi) göstermeniz iyi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.