Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kitap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkitap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
feryaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesajın Direkt Linki Konu: kitap
    Gönderim Zamanı: 18 Nis 2012 Saat 08:00
Hocam merhaba ; 

oğlum kreşe başlayalı 8 ay oldu ama şimdiye kadar hiç bu kadar şikayet almamıştık , paylaşmayı bilen çocuk orada tamamen unuttu , kurtlar sofrası gibi kapanın elinde kalacağından oyuncaklarını arkadaşlarına vermiyor , vermeyi bırakın istediği olmayınca da ısırıp suçu da başkasına atıyor , hatta ağlama numarası yapıp kendini mazlummuş gibi göstermeye çalışıyor ... güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım ...

hocam oğlum tam 24 aylık , 15 kg , 91 cm . Bana önerebileceğiniz çocuk gelişimi ve davranışlarıyla ilgili bir kitap var mı ??? Sabiha Paktuna Keskin Kitaplarına bende çok baktım ama hem uygulaması hem de anlaması çok zor , merakla cevabınızı bekliyorum hocam .

ferya gül
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2012 Saat 18:44
Atalay Yorukoglu'nun "Cocuk Ruh Sagligi" kitabini okuyun. IsBankasi yayinlarindandir. O malum doktorun kitaplarindan ve bilhassa kendisinden uzak durun. Elini veren kolunu kaptirir.
Yukarı Dön
zehra_80 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2012 Saat 20:58

kızım 2.5 yaşında idi ve epilepsi şüphesi nedeni ile bi prof.pedagog nörologa götürdük.gittiğimiz dr a da bu ismi geçen dr dan bahsedince o da sizinle aynı şeyleri söyledi.tv de çıkıp basbas bağırıp çocuğunuzda şu varsa böyledir bu varsa şöyledir diyip anneleri tedirgin edip acaba benim çocuğumda da mı var diye şüpheye düşürüyor insanları dedi..

gerçektende öyle hocam insan bu zatı muhteremi dinlerken kesin benim çocuğumda otistik,kesin benim çocuğumda hiperaktiv v.s  falan diyor...

Düzenleyen zehra_80 - 19 Nis 2012 Saat 20:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2012 Saat 21:06

Soylenecek cok laf varda, "ceremeye" verilecek para yok. Amerika da olsa ben onun canina okurum da orasi Turkiye.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.