Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte ağda ve yağ kullanımı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelikte ağda ve yağ kullanımı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Konu: hamilelikte ağda ve yağ kullanımı?
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2012 Saat 23:08
Shockedmerhaba 30 haftalık hamileyim sir ağdaya gideyim diyorum ama bir zararı olur mu?lazer yaptırıyordum hamilelik dolaysı ile bıraktım bu zamana kadarda jilet kullandım ama doğumda rahat olmak için ağda yaptırcam.
kanama olur, açılman olur doğum başlar vs gibi saçma sapan şeyler duydum ama doğruluk payı var mı? 

birde dalinin aloe veralı yağını sürüyorum karnıma ama aloe vera kullanmayın bebeğe zararlı falan diye okudum bu dogrumu? teşekkürler.Shocked
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 00:16
Ben dokuz ay boyunca kendi agdami kendim yaptim ... Hiiiiiiiiicbir sey de olmadi Allaha sukur :)) aloe verYi bilemiyorum AMA... Kafana takiliyorsa neden sadesini denemiyorsun...

Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 10:05
Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

Shockedmerhaba 30 haftalık hamileyim sir ağdaya gideyim diyorum ama bir zararı olur mu?lazer yaptırıyordum hamilelik dolaysı ile bıraktım bu zamana kadarda jilet kullandım ama doğumda rahat olmak için ağda yaptırcam.
kanama olur, açılman olur doğum başlar vs gibi saçma sapan şeyler duydum ama doğruluk payı var mı? 

birde dalinin aloe veralı yağını sürüyorum karnıma ama aloe vera kullanmayın bebeğe zararlı falan diye okudum bu dogrumu? teşekkürler.Shocked

uzun zaman sonra bende geçen hafta sir ağda yaptırdım. hamilelikte çok zor kendi temizliğini yapmak. hiç bir zararı yok ağdanın hamilelikte. aksine temizlik ve rahatlık. 15 dakikada mis gibi oldum, kuş gibi hafifledim. aynı yağı bende kullanıyorum. aloa vera direk kullanılrsa evet zaqrarlı ama bildiğim kadarıyla bebeğe değil. erken doğuma sebep olabilir. ama bu yağın içinde miktarı çok azdır, o yüzden zararlı olacağını zannetmiyorum. ben içine badem, kayısı, kakao ve susam yağıda atarak kullanıyorum
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 10:22
Orjinalini yazan: sedesa sedesa Yazdı:

Ben dokuz ay boyunca kendi agdami kendim yaptim ... Hiiiiiiiiicbir sey de olmadi Allaha sukur :)) aloe verYi bilemiyorum AMA... Kafana takiliyorsa neden sadesini denemiyorsun...

almış bulundum kullanıyordum dün nette dolanırken birisi yazmış zararlı falan diye ondan sizdende bilgi almak istedim. kendim yapamam zaten göremiyorumda :) hayatımda kendi kendime hiç yapmadım zaten önceden de :D
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 10:24
Orjinalini yazan: burak7 burak7 Yazdı:

uzun zaman sonra bende geçen hafta sir ağda yaptırdım. hamilelikte çok zor kendi temizliğini yapmak. hiç bir zararı yok ağdanın hamilelikte. aksine temizlik ve rahatlık. 15 dakikada mis gibi oldum, kuş gibi hafifledim. aynı yağı bende kullanıyorum. aloa vera direk kullanılrsa evet zaqrarlı ama bildiğim kadarıyla bebeğe değil. erken doğuma sebep olabilir. ama bu yağın içinde miktarı çok azdır, o yüzden zararlı olacağını zannetmiyorum. ben içine badem, kayısı, kakao ve susam yağıda atarak kullanıyorum

ohh mis :) ewet çok zor ben zaten kendimde hiç yapmadım. şimdide göbekten görememde :) dalinin alee veralı yagı işte karnıma ve belime sürüyorum çatladım da daha falz açatlamayayım diye. agdayada gideyim teşk ederim.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 10:28
ben de başkasına yaptıramıyorum.... doğumumdan 2 gün önce de yapmıştımve sonrasında temizlik açısından da çok rahat ettim... zaten dikişlim olduğu için sonrasında napardım bilemiyorum.... tabii 2-3 ayna falan kullanıyordum....

Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 10:29
Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

Orjinalini yazan: burak7 burak7 Yazdı:

ohh mis :) ewet çok zor ben zaten kendimde hiç yapmadım. şimdide göbekten görememde :) dalinin alee veralı yagı işte karnıma ve belime sürüyorum çatladım da daha falz açatlamayayım diye. agdayada gideyim teşk ederim.

git valla.. ben 5 senedir orası için ağdayı bırakmıştım. tüy dökcü kullanıyordum oda hamilelikte zararlı.. zaten göbekten birşey göremiyorum. korka korka ağdaya gittim. korktuğum kadar acımadı. çıkınca o acıya değidiğini anladım. artık sürekli gideceğim. bende dalin aloa veralı kullanıyorum. dediğin gibi bende almış bulundum. zararı olacağını sanmam. benimki zaten bitmek üzere birdahakine başka alacağım. bende ilk hamileliğimde epey çatladım malesef. 31 kilo almıştım ve çatlamak kaçınılmadı. üstelik 3. aydan itibaren sürekli yağlandım. 2,5 litre halis zeytinyağı bitirdim. lıerac diye ünlü bir çatlak kreminden 3 tüp kullandım ama yok malesef yine çatladım. bari bunda daha az çatlıyayım diye yine kullanıyorum yağları. nekadra işe yararyacak bilemiyorum ama...
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 10:36
Orjinalini yazan: sedesa sedesa Yazdı:

ben de başkasına yaptıramıyorum.... doğumumdan 2 gün önce de yapmıştımve sonrasında temizlik açısından da çok rahat ettim... zaten dikişlim olduğu için sonrasında napardım bilemiyorum.... tabii 2-3 ayna falan kullanıyordum....

ben kendim yapabilirim normalde ama amilelikte zor göremiyorum. hamile olmasam yaparım ama 1 saati geçiyor bitmesi, ağda soğuyor, tekrar isıtmak gerekiyor, sonra heryer yapış yapış oluyor, eziyet yani... bacak ve koltuk altı için sir ağda bantları güzel, onları kullanıyorum. ama yinede en rahatı  ağdacıya gitmek. zahmetsiz 15 dakikada komple tertemiz oluyosun. ben çekinmiyorum ağdacıdan. onların işi sonuçta, onlarda alışmışlar.. geçen ağdacı bayan, biz olmasak yanmıştınız siz dedi, haklısın, allah razı olsun dedim:))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.