Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bıldırcın yumurtası??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbıldırcın yumurtası??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NESHECE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: bıldırcın yumurtası??
    Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 10:23
sayın hocam öncelikle değerli bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim...uzun bir süredir daha önce yaptığınız yorumları okumaktayım...ve 4 yaşındaki kızımın son gribini sayenizde sorunsuz atlattık..grip ile yazdıklarınız ve vgerçekten tam dediğiniz gibi bigisiz doktorların yanlış değerlendirme ve tedavilri yüzünden bizde çok badireler atlattık..ama neyseki sizinle tanıştım artık içim daha rahat..
hocam benim sorum bıldırcın yumurtası ile ilgili...4 yaşımdaki kızım için uygun olurmu..bir yerde okudum bal ile karıştırıp çiğ olarak süt ile tamamlanarak hergün 3 ay gibi bir süre verilmesinin uygun olduğu yazıyordu..siz nedersiniz???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120814
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 11:55
Eski maillerde var..
Yukarı Dön
NESHECE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 12:01

rastlamadım ama tekrar kontrol ederim...

hocam birde benim kızımın köpek ve kedi tüyüne allerjisi var sanırım...test yaptırmadım ama dayısı köpek besliyor ne zaman onlara gitsek hırıltılı öksürük ve gece öksürğü oluyor...dayısının 2 yaşındaki kızı ise bahçedeki evdeki sokaktaki nerde bulsa köpekle haşır neşir..çocukta hiç bir sorun yok maşallah..ben kızımı korkudan hayvanat bahçesine bile götüremedim..bu zamanla geçer mi yada tedavi için ne yapmam gerekir???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120814
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 12:30
Kedili-köpekli evlerde büyüyenlerde, ilk günlerden itibaren allerjen maddeler ile karşılaştıkları için onlarda allerji olmaz. Çok temiz, strelil bakılanlarda olur.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.