Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
sezin34
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
|
Konu: köpek ve bebek aynı ewde? Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 00:07 |
merhaba evde golden cinsi bir köpek besliyoruz.apartmanda oturuyoruz bahçede besleme şansımız yok.şuan 2 aylık hamileyim.acaba köpeğimin tüyü bebeğime bir zarar verirmi?doğum yaptıktan sonrada hem bebeğimin hem köpeğimin aynı ewde yaşaması mümkünmü?köpeğimden ayrılmak fikri beni çok üzüyor .tavsiyelerinizi bekliyorum
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 00:36 |
Canım eğer yayınlanan programları izleme şansın olduysa orada uzmanlar, evde beslediğiniz kedi, köpek vs.. aşısının ve bakımın, temizliğinin iyi yapıldığı sürece bir sakıncası olmadığını söylüyordu
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 02:27 |
ben şahsen güzenmiyorum bakımı her an yapılırsa bilemem ama kıl tüğ birşey yutar mazallah ben istemem şehsen
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 10:08 |
ben de ufak bebek olan evde tüylü hayvan beslenmesini doğru bulmuyorum. bebeğin sağlığı riske atılmaz bence bir süre bu isteğini ertele köpeğini bırakmak istemiyorsan geçici olarak annene , arkadaşına ne bileyim güvendiğin birine ver canım
|
 |
batticon
Üye
Puanlar: 12
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 18:48 |
Bir Veteriner olarak soruna cevap vermek istiyorum, Eminim aşıları ve bakımı düzenli olarak yapılıyordur köpüşünün , o halde korkulacak bişey yok güzelim, kıl tüy derdi içinde korkma, ilk etapta iğrenç gelebilir ama sonuçta halıdada kıl tüy var üstelik ayaklarımızla basıyoruz, çok daralırsan tüy dökme mevsiminde traş ettirebilirsin, ozaman labradora benziyolar ben çok seviyorum o hallerini :))). Köpeğinde senin çocuğun unutma, onu uzaklaştırırsan piskolojisi bozulabilir. Bişey daha eklemek istiyorum, GOLDEN ve LABRADOR en iyi çocuk bakıcılarıdır , bu kanıtlanmış bir gerçek. Vazgeçme bebeğinden :)
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 21:47 |
Ben de evde 3 kedi besliyordum. Biri rahmetli oldu. Diğer ikisini de veterinerim arayıp aşı yapacağım diyor ve geliyor sağolsun. Bu arada elfler gibi tıraşlılar.
Bakımı olursa köpek de güzel olur evde. 
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 22:13 |
benim de iki kedim var ve oğlumla çok güzel anlaşıyolar .. ikitane kaplumbağam var oğlum elinede alıyo ama hijyen kurallarına uyulduğu sürece sorun yok bence 
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 22:30 |
ben hayvanların doğal ortamlarında yaşamalarından yanayım
|
 |