Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykusuzluk/hem de ikisi birden!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykusuzluk/hem de ikisi birden!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
OYKULUS Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: uykusuzluk/hem de ikisi birden!!!
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2010 Saat 13:05
Kadir Bey Merhaba,

İkiz kızlarım Asya ve Ada 14.aylarının içindeler,sorunlar da giderek farklılaşıyor tabii.
Kızların her ikisi de saat 21:00/21:30 gibi sütlerini içip uyuyorlar ancak son üç aydır gece saat 02:00/03:00 e kadar her yarım saatte veya bir saatte bir ağlayarak uyanıyorlar,tabi biri uyuyup ağlayınca diğerini uyandırıyor bu böyle sürüp gidiyor.
Gündüz de bir kere 1,5/2 saat civarında uyuyorlarmış(bakıcı ve kayınvalidem bakıyor)Her türlü yöntemi deniyorum ama kaliteli bir uykuya kavuşamadılar daha.Kendi başlarına uyumaları için de bekletemiyorum ,aynı odayı paylaştıklarından diğerini de uyandıracak diye hemen alıp odadan çıkarıyorum.
Çalıştığım için çok zor oluyor,bakıcı da eğer biri uyanmış ve uyumamışsa uyusun diye en son süt içmesinden 2-3 saat geçmeden tekrar süt veriyor.Gece zaten 1 kere daha süt içiyorlar,günde 600-700 ml.civarında süt içiyorlar,ilave olarak yoğurt ve muhallebi de yiyorlar.Uyutmak için çocuğu şişirmek doğru gelmiyor bana ne dersiniz?Her çocuk kendine özel diyeceksiniz ama ben çözüm bulamıyorum,sipraktin de denemek istemedim ,fikrinizi öğrenmek istedim,teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2010 Saat 11:59
Gündüz, kesin daha uzun uyuyorlar, haberiniz olsun...Kayıt tutsunlar..Yatırdıkları ve uyandıkları saatleri bir yere yazsınlar. Süt içmeleri zararlı değil...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.