Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
öznur esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 16:12

iyi günler doktor bey 4 ay 5 günlük kızım var 2-3 gündür gece uykularında 2 saate bir uyanıyor daha önceleri 3-4 saat uyuduktan sonra uyanırdı.emzirip geri yatırıyorum ama ben tok olduğu halde emzirdiğimi düşünüyorum.acaba doymuyorda ondan mı uyanıyor yoksa alışkanlık haline mi getirdi uyanmayı.

birde kendi kendine uyumuyor kendi kendine uyumaya bıraktığımda ağlıyor bende ayağımda sallayarak uyutuyorum bunun bir sakıncası var mı? ilerki aylarda kendi kendine uyumaya başlar mı yoksa devamlı sallayarak mı uyutmak zorunda kalırım?

çalışan bir anneyim bir yıl izne ayrıldım, şimdi gece geç uyumaları sorun olmuyor ama çalışmaya başlayınca böyle devam ederse ne yapacağım şimdiden uyku düzenini nasıl oluşturabilirim tavsiye ettiğiniz gibi gündüz uyutmamaya çalışıyorum ama uykusu geliyor devamlı esneyip gözlerini ovuşturuyor ve ağlıyor bende uyutmak zorunda kalıyorum bu durumda ne yapabilirim.

teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 17:13
Gündüz uykusunu geciktiremezsin ama, erken uyandırabilirsin.  Sallamanızın bir zararı yok, merak etmeyin, sallayın.
Yukarı Dön
mahiradasi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 17:25
Peki memeden kesilince kendi kendine odasinda uyumasini nasil saglariz? bende ne kadar kucak ve sallamaya karsi olsamda malesef idrar yollarindaki durumdan dolayi kucagima alisti tabii.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 17:34
Hiç merak etmeyin, yaşı ilerlediğinde, yalvarsanız, gelip sallatmayacak...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.