Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - u.y.k.u
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumu.y.k.u

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m.jooy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Konu: u.y.k.u
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 19:32
hocam cıldırma noktasına geldım artık...
kızım sürekliiiiiiiiii uyumk ıstıyor tamm bu guzel ama en fazla 45 dk duryor ve hemen gözlerını cıkarcak gıbı ovuyor.yakaladım sanslıyım yoksa vay halımeeee..sankı dövmusum gıbı aglıyorrr napsam susmuyor..ve kesınlıkle basını yastıga koydurmuyor anında feryat fıga kopuyor uytana kadar canım cıkıyor..
uyutmamayıda denedım dedım iyice gelsın uykusu mumkun degıl uyumuyo bu ne inad anlamadım..kapı dısarı cıkamaz oldum sırf bu uyku yuzunden..
henuz 5,5 aylık ve tum gunum eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee le gecıyor hocammm Confused
asla dalmıyor uykuya tek göz hep nöbette uykuyu almıyor..
napçam bılmıyorum yardıımız dokunurmu bılmıyom lutfen bır fikır verın.
sevgıler allah razı olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2009 Saat 11:40
İşiniz zor.... Devamlı ilgilenmenizi ve dolaştırmanızı istiyor. Havalar müsait olduğunda arabasına koyup, gezmeye çıkabilirsiniz. Bu size de iyi gelecektir. Uyutmaya çalışmayın.. Mama sandalyesi gibi bir şeye oturtturup, önüne oyuncaklarda koyabilirsiniz ama kısa sürede canı sıkılacaktır.. Onun derdi sizsiniz, siz onun en favori oyuncağısınız.. Biraz katlanacaksınız.. Değer.
Yukarı Dön
m.jooy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2009 Saat 18:25
KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.