|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sofialoren ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 423 |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2009 Saat 12:23 |
merhaba uzun zamandır ozel mesaj gonderemıyorum dolayısıyla arkadaslarımın bana attıgı ozel mesajlara cvp yazamıyorum buda cok nezaketsızce algılanıyor.yardım edermısınız.ozel mesaj sayfasında yazacagımı yazıyorum gonder butonuna tıkladıgımda sayfa goruntulenemıyor dıye baglantı sorunu sayfası cıkıyor. |
|
![]() |
|
sofialoren ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 423 |
![]() |
duygu hanı az once mesajınıza karsılık verdım ama yıne gıtmedı |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Mesajınız geldi bana
![]() |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Ben de size karşılık vermiştim. Sanırım henüz okumadınız. Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor.
Yine aynı sorunla karşılaşırsanız teknik işlerle ilgilenen arkadaşımız yardımcı olacaktır.
![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Bendede gecen sene olmuştu o olay,msjı yolladığımda sayfa görüntülenemedi yazıyordu ama msj karşı tarafa gidiyordu
![]() |
|
![]() |
|
yelkes ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() |
merhaba,
ben yeliz .aranıza yeni katıldım. arkadaşlar Kadir beye mesaj yazmak istiyorum ama nasıl göndericem bi türlü yapamadım. bir de yeditepe hastanesinin reklamı var bi türlü yok edemiyorum bilen varsa cevap bekliyorum. teşekkürler.. |
|
YELKES
|
|
![]() |
|
![]() |
Merhaba,
Doktor Bey'e soru sormak için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra sol üst köşedeki yeni konu butonuna tıklamanız gerekiyor. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu Reklamı yok etmek mümkün değil. Alıştığımız için mi nedir, beni hiç rahatsız etmiyor ![]() |
|
![]() |
|
yelkes ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() |
teşekkür ederim...
|
|
YELKES
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|