Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 11 aylık bebek beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

11 aylık bebek beslenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 11 aylık bebek beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 9 Saat 8 Dakika önce Saat 15:06
Hıcam merhaba,
Oğlum 11 aylık, anne sütü ile besleniyor yalnızca. Geceleri çok sık uyanıyor 2,5 saatte bir emziriyorum sonra hemen uyuyor, uykuda emiyor diyebiliriz. Gündüz de 2-3 saatte bir emiyor. Bu sıklık bu ayda nasıl olmalı? 1 yaş sonrası gece emmesini kesmek gerekiyor mu, yeni furya bu şekilde ya? Ben çalışan anneyim, gece emmeyi kesersem sütüm kesilir diye korkuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 36 Dakika önce Saat 16:38
Bana niye soruyorsunuz? Oğlunuza sorun. Oğlunuzun kendisi, keyfi ve kahyası memnun ise, aynen devam
 edin.
Sakın kesmeyin. Şimdiye kadar 6 anne 2 sene sadece anne sütü ile bebeklerini beslediler.

Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 22 Dakika önce Saat 19:52
Hocam 2 yıl sadece anne sütüyle devam edebilir miyim? Arada sırada tadım gibi deniyor bir seyler ama ana öğün anne sütü böyle devam edebilir miyiz? 2 sene sonra öğün sayısı ne olmalı merak ettiğim bir konu da bu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 13 Dakika önce Saat 21:01
" Şimdiye kadar 6 anne 2 sene sadece anne sütü ile bebeklerini beslediler."
Bundan NE anlıyorsunuz??
2 yaşından sonra: anne sütü biterse, günde en az 600ml kutu sütü alması gerekir.
Üstüne, evde kendinize ne pişirdi iseniz, onlardan yer. 
Sakın bazı doktorların anlattıkları abuk-subuk tariflere ve öğünlere kanmayın. 
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 2 Dakika önce Saat 21:12
Tamamdır hocam. Kutu sütü de ilkokul çağına kadar devam herhalde?

Anne sütünü 3 yaşa kadar isterse uzatmakta sakınca yok o halde. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.