|
Bademcik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysgl1
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Kas 2023 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BademcikGönderim Zamanı: 01 Kas 2024 Saat 23:28 |
|
Hocam merhaba. Nasılsınız? Yaş 32 bayan. Birkaç gündür boğazımda ağrı olduğu için ballı limon tüketmeye başladım. İlk gün ateşim çıkacakmış gibi oldu ama ateş hiçbir şekilde olmadı. Akşam üzeri olunca üşümeye başladım ki Mersin gibi bir şehirde hava iyi iken içeriyi ısıtıyorum. Dün sabah saatlerinde ağzıma balgam geldi ve açıkcası ilk defa böyle bir görüntü görünce tedirgin olsam da yazılarınızı bildiğimden rahatım dolayısıyla doktora gitmedim. Bu olayın akşamı boğazıma çok fazla acı verecek şekilde öksürme başladı. Üşüme olayı da akşamları devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde dayanılmayacak kadar boğaz ağrım var o yüzden biraz önce ağrı kesici aldım. Dün boğazımda bir şey görememiştim ama bugün şu görüntülerle karşılaştım test yaptırmadığım için acaba Enfeksiyöz Mononükleoz virüsü mü yaşadığım diye fikir almak adına yazıyorum. Biliyorum hocam aynı soruları sevmiyorsunuz ama doktora gittiğimde ilk verecekleri antibiyotik olacağından size danışmadan hareket etmek istemedim. Dil beyaz+ateş yok, kokudan burnum tıkalı olunca emin değilim. Cevabınız benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ediyorum. İlk fotoğraf çıkarmış olduğum ve ilk defa karşılaştığım bir balgam; https://hizliresim.com/5nx48pn Diğer fotoğraflar boğazımın durumu hocam; |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2024 Saat 09:20 |
|
Çok haklısınız;
1- Çıkan madde "balgam" değil, bademcik ifrazatı! 2- Evet; Enfeksiyöz Mononükleoz geçiriyorsunuz veya geçirdiniz. 3- Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|