|
Ateşli hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaytug ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2024 Saat 16:14 |
Merhaba hocam oğlum 8 yaşında hastalandı enfeksiyon ateşli iken doktor kantahlili istemiş glukoz açlık 240 çıktı .aksam diyabet olabilirmi halsizlik ve sürekli uyumak istiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; laboratuvar ile doktorun AYNI yerde calistigi laboratuvarlara inanmayin.
Hastaneler harici OZEL bir laboratuvarda tekrar 8 saat acliktan sonra baktirin. Veya cihaz alip, kendiniz evde olcun.
|
|
![]() |
|
kaytug ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladim hocam. 1 ayda 1 bucuk kilo aldi oğlum.yasitlarina gore cok uzun 132 cm 32 kilo. 13 saat felan açlikta yuksek çikti şeker. psödoefedrin şurup vermistim tahlilden 3 saat once felan.o mu yuksek çikardi acaba bi de yatmadan once çilekli maden suyu icmisti.bu doktorlar bizi mi kandiriyorlar ne yapiyorlar kime guvenecez biz . Yaziklar olsun gercekten doktora gitmeye korkar olduk artik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, bir daha HICBIR sebep ile, "efedrin" veya "pseudoefedrin" ihtiva eden ilaclari KULLANMAYIN!!
Kesin bir teknik hata yaptiniz!! Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam teknik hata derken anlayamadim.k.bakmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya tahlil oncesi bir seyler yedi/icti, veya laboratuvar hatali olctu!
|
|
![]() |
|
Evet hocam Üç dort yudum adaçayi içmişti .bi daha fedrin surup vermicem.her doktora gittigimizde ayni surubu yazdilar. Biz de bilmiyoruz ki kutu kutu kullandik.gunde 3 kere 5 ml. moralim bozuldu simdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|