|
Sinuzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 08:29 |
Hocam merhaba , 17 gundur hastayim grip oldum aslinda. Ilk gunler alin agrisi yasadim sinuzit de hemen akabinde geldi yani griple. 10. Gunde hala cok kotu olunca serum yedim(2 kizim var kucukler ve toparlanmam gerekiyordu) ustunden 1 hafta gecti ve hala iyi degilim 5 gunde 1 ara verip iliadin damlatiyorum alin agrim serum sonrasi azalmisti bu sabah sac diplerimde agri ile uyandim. Gozumu Cip kaparken alnim cok agriyor. Iliadinin oralara ulasmama ihtimali var mi? Agri kesici almaktan artik vucuduma etki etmeyecek diye korkuyorum.
Tsk.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Serum neyi HALLETTI!!! Bu "serum yemek" de son 15 senenin sahtekarligi! Artik; bu assagilik doktorlar,
halki o kadar alistirdilar ki, morali bozulan; Serum taktiriyor! 2- Niye sikayet ediyorsunuz??? Gribin bir tedavisi varda, onun mu pesindesiniz? En az 2-3 hafta cekeceksiniz. Ilk 1 haftasi agir gecer. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|