|
Diş eti sislik beyaz yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2023 Saat 18:49 |
Hocam 20 aylık kızım da diş etlerin önden görünür şekilde kırmızı ve sis olduğunu fatketmistim 2 gün önce ve sürekli ağzını gösteriyordu. Ama açmadığı için bakamadim ve diş çıkarıyor sandım azı dişleri daha çıkmadı. Dün gece atesi çıktı ve cok ağladı calpol verdim ates düştü ama sabah yine ateş ile.birlikte ağrısı oldu. Az önce oyunlar ağzını actirdim ve ön dişlerinin dibinde etinde sislik hassasiyet ve beyazlık var hem on tarafta hem iç tarafta sert şeyler ısıramiyor biz bu fotoları diş doktoruna gösterdik saatten ötürü kapatmisti kliniği ve apse olduğunu antibiyotik gerektiğini söyledi. Ateş çıkıyor ara ara hocam. Agri yapmadığı sürece calpol vermiyorum. Ne yapmamız lazım size danışmadan antibiyotik başlamak istemedim
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Piraldin(Pyraldin) Her yemekten sonra surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Antibiyotiklik bir durum yok mu hocam ateş neden oldu o zaman acaba başka bir hastalık desem herhangi gribal bir semptom yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekecek kadar olsa idi; daha buyuk sislik, zonklayan agri olurdu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam özür dileyerek tekrar soruyorum o zaman ateş neden cikiyordur 38 lere varan ateş oluyor başka hicbirseyi yok keyfi de yerinde oynuyor sadece birsey yeyip içerken ağlıyor ağzını gösteriyor boğaz daki bir iltihap dis ellerine böyle vurur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Discinize sorun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|