|
Bronşit başlamış |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gnca
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronşit başlamışGönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 13:18 |
|
Hocam iyiki varsınız keşke bir ay önce bilseydim sizi.Oğlum 9 yaşında okulda bu ikinci senesi pandemiden dolayı.Iki yıldır hep grip nezle kaptı okuldan ama hic dr.gitmedik sadece burnu akintisi olurdu ilk defa yine ateşsiz griple basladı ve öksürük hırıltı da olunca gittik film cekti ve bronsit baslamis dedi hava verdi agumentin 400 verdi ben viral birsey bu neden antibiyotik deyince filmi gösterip bunda vermemiz lazim dedi ventolin puf verdi gecmeyince baska dr.gittik oda dinledi ve bence alerji gibi dedi.Ögretim görevlisi bir alerji uzmanına gittik evde iki yıldır kedimiz var bizde ondan midir acaba diye korktuk tabi.Kanda test yaptilar ve temiz cikti ama flixon puf verdi 3 ay kullan kontrole gel dedi neden diye sordum ASTIM icin dedi ben kullanmadim arastirirken sizi buldum oglum 142 cm 40 kg
|
|
![]() |
|
Gnca
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 13:46 |
|
[https://www.hizliresim.com/dg0wpw2 görsel]
Düzenleyen Gnca - 18 May 2023 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 15:45 |
|
AYNI suali NİYE bir de; özelden soruyorsunuz???
Bronşit,in Röntgen bulgusu yoktur! Çocuk mu kandırıyor?? Allerji olsa; Şeffaf burun akıntısı olur, devamlı hapşırmalar olur, en ağır durumda da, solunum sıkıntısı olur. Öksürük??? Astımda öksürük; aşırı gülme sonucu, aşırı hareket sonrası ve sıklıkla geceleri olur. |
|
![]() |
|
Gnca
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 15:52 |
|
Hocam ilk defa yazdıgım için msj ı burada göremeyince yanlış yere yazdığımı sandım kusuruma bakmayın lütfen.Cevabınız ve vakit ayırdığınız için ayrıca tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|